Recuwaste: L’economia circular dels recursos: anticipar-se al futur

dimarts, 14 novembre, 2023 - 08:30 a dimecres, 15 novembre, 2023 - 17:30
Tecnocampus Mataró. Avda. Ernest Lluch, 32Aquest mes de novembre se celebrarà la setena edició del congrés RECUWASTE. Sota el lema “L'economia circular dels recursos: anticipar-se al futur”, l’edició d’enguany se centra en molts temes d’interès del sector dels residus/recursos. Entre ells el d’instruments econòmics en la gestió dels residus, on la DIPUTACIÓ DE BARCELONA hi participarà activament.

El congrés RECUWASTE se celebrarà del 14 al 15 de novembre de 2023 al TecnoCampus de Mataró i ja podeu consultar el programa i fer les inscripcions a la pàgina web recuwaste.com

Aquesta trobada dels professionals de la gestió dels residus municipals l'organitza Maresme Circular, la marca del Consorci de Residus del Maresme amb la nostra col·laboració i la de l’Agència de Residus de Catalunya. Es tracta d’una excel·lent oportunitat pels municipis i ens locals de Catalunya i els seus gestors per aprendre, compartir experiències i millorar la gestió dels residus.

Més informació

 


 

Municipis: 
Categories: 
Economia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Notícia

Més de 700 professionals d’empreses, institucions i administracions públiques comparteixen idees per avançar en la gestió de residus

Notícia

El congrés professional de referència en la gestió dels residus i recursos tindrà lloc a Mataró els propers dies 14 i 15 de novembre. Les conferències i taules rodones, a càrrec de més de 60 experts d’alt nivell, se centraran en compartir coneixement i estratègies innovadores sobre com l’economia circular permet anticipar-nos a un futur més sostenible.

Butlletí