Sitges distribueix bosses reutilitzables al Mercat Municipal

La campanya 'Fresc, a granel i sense embolcalls' vol contribuir a minimitzar l’ús de bosses i embolcalls de plàstic
Font: Aj. Sitges
27/02/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Sitges acaba de posar en marxa al Mercat Municipal la campanya "Fresc, a granel i sense embolcalls", amb l'objectiu de minimitzar la producció de residus com són les bosses i embolcalls de plàstic que s'utilitzen a diari en les compres i contribuir a crear nous hàbits o conductes davant la gestió de residus.

La campanya consisteix en el lliurament de bosses tèxtils de color vermell amb estampació, que seran distribuïdes per les 33 parades del Mercat Municipal per tal que els paradistes les puguin repartir entre els seus clients més habituals. D'aquesta manera, els clients podran reutilitzar-les a diari i evitar l'ús d'altres envasos.

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya Orgànica iniciada al 2008 amb la intenció de conscienciar a la població sobre la necessitat d'adoptar les bones pràctiques en matèria de recollida i reciclatge de tot tipus de residus; des del paper als residus orgànics.

Municipis: 

Relacionats

Article

L'obra de Miguel Domínguez, creada amb material reciclat i més de 2.400 hores, es pot visitar fins al 15 de juliol a l'Oficina de Turisme situada a la plaça Eduard Maristany. 

Acte
06/06/2019
Sitges
Acte
09/06/2019 - 10:30
Centre d'Estudis del Mar. Passeig Marítim, 72, Sitges

Butlletí