Sitges distribueix bosses reutilitzables al Mercat Municipal

La campanya 'Fresc, a granel i sense embolcalls' vol contribuir a minimitzar l’ús de bosses i embolcalls de plàstic
Font: Aj. Sitges
27/02/2010 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Sitges acaba de posar en marxa al Mercat Municipal la campanya "Fresc, a granel i sense embolcalls", amb l'objectiu de minimitzar la producció de residus com són les bosses i embolcalls de plàstic que s'utilitzen a diari en les compres i contribuir a crear nous hàbits o conductes davant la gestió de residus.

La campanya consisteix en el lliurament de bosses tèxtils de color vermell amb estampació, que seran distribuïdes per les 33 parades del Mercat Municipal per tal que els paradistes les puguin repartir entre els seus clients més habituals. D'aquesta manera, els clients podran reutilitzar-les a diari i evitar l'ús d'altres envasos.

Aquesta actuació s'emmarca en la campanya Orgànica iniciada al 2008 amb la intenció de conscienciar a la població sobre la necessitat d'adoptar les bones pràctiques en matèria de recollida i reciclatge de tot tipus de residus; des del paper als residus orgànics.

Municipis: 

Relacionats

Acte
02/08/2020 - 10:00
09/08/2020 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar, Sitges
Notícia
També es detecta Corriol camanegre a Cubelles

El Corriol petit (Charadrius dubius), un tipus d’ocell catalogat com a espècie protegida d'interès especial, ha nidificat per primera vegada a les dunes de la Platja de Les Botigues de Sitges durant el confinament.

Article

L’Agència de Residus de Catalunya, impulsa una campanya pilot de recollida de telèfons mòbils a 4 botigues de Movistar a Catalunya, en col·laboració amb diverses entitats que ho fan possible i amb el finançament de l’SCRAP “ECOASIMELEC”.

Butlletí