Santa Coloma de Gramenet s'adhereix a "Un arbre per europa"

24/05/2021 - 11:43

"Un Arbre Per Europa" és un manifest que neix per iniciativa d'Equip Europa arran d'una proposta de David Sassoli, President de Parlament Europeu. En ell tots els ajuntaments que participen assumeixen el compromís de: Plantar un arbre al seu municipi; visibilitzar la importància de el desenvolupament sostenible en l'àmbit local i involucrar els joves en els processos de presa de decisions en matèria de sostenibilitat local.

Més informació sobre aquesta iniciativa aquí.

 


 

Relacionats

Notícia
L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

L'alcaldessa, Núria Parlon, intervé a l'acte

Coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació Total de les Armes Nuclears, alcaldes i alcaldesses i FundiPau reivindiquen el paper dels municipis en l’abolició nuclear.

Opinió

El Vallès és una realitat ambiental, territorial i orgànica que no entén de divisions i segregacions administratives. Té una singularitat poc comuna. No és cap pati del darrere.

Notícia

L'Ajuntament de Terrassa en Ple ha aprovat per unanimitat l'Agenda Urbana de Terrassa i el Pla d'Acció 2022-2030. D'aquesta manera, s'arriba a la culminació d'un procés, que ha estat obert a la participació de la ciutadania i als agents socioeconòmics de la ciutat, per establir les bases estratègiques comunes del futur de Terrassa.

Butlletí