Sant Fruitós de Bages obre un procés per a optar a un dels 22 horts socials

Font: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
31/05/2016 - 09:06

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages obre una convocatòria pública per optar a l’ocupació d’una parcel·la en el marc del projecte d’horts socials.

Sant Fruitós de Bages engega un programa totalment innovador al municipi per tal de cedir, de forma temporal, una parcel·la per a conrear-hi un hort urbà. Aquesta iniciativa pretén oferir un nou servei als ciutadans de Sant Fruitós de Bages.

Les 22 parcel·les de 82m2 cadascuna, es troben situades a la zona de la Sagrera.

Des del 31 de maig i fins al 14 de juny, es podrà presentar la documentació per tal d’optar al sorteig públic d’aquests horts socials. Aquesta informació es podrà consultar a la web municipal a partir del mateix 31 de maig,

Per a poder entrar al concurs públic caldrà obtenir una puntuació mínima de 7 punts. Els requisits que es tindran en compte son els següents:

1. Condicions econòmiques de la unitat familiar
1.1. Prestació econòmica/pensió inferior al Salari Mínim Interprofessional (fixat pel 2016 en 655,20 € mensuals):  4 punts
1.2. Prestació econòmic, pensió o salari superior al Salari Mínim Interprofessional (fixat pel 2016 en 655,20 € mensuals) 3 punts
2. Nombre de persones a la unitat familiar :1 punt per persona
3. Altres situacions familiars i/o socials valorades pels serveis socials municipals:  Fins a un màxim de 4 punts

L’adjudicació dels horts és per un període de 2 anys i cada sol·licitant tindrà dret a una sola parcel·la. Per tal de fer poder fer ús d’aquestes parcel·les caldrà complir la normativa que s’especifica en les bases de la sol·licitud.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Ara fa dos anys va néixer el projecte dels Horts Ecològics i Comunitaris de La Culla al barri de La Balconada a Manresa, impulsat i coordinat des del treball en xarxa entre el Pla de Desenvolupament Comunitari de la Balconada (servei de Barris i Acció Comunitària i Servei de Territori – Anella Verda de l’Ajuntament de Manresa), la Casa de la Culla (la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Séquia), i el Punt Òmnia de la Balconada (FAVIBC), amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de la Balconada.

Article

Vols saber com tenir cura del teu hort? Aquests és el teu vídeo!

Entrevista

Farem tomàquets/hora, igual que fem kilowatts/hora a les cobertes de la ciutat. Amb aquesta imatge provocadora Joan Rieradevall, investigador de l’ICTA i reconegut expert en agricultura urbana, ens mostra la seva visió de la ciutat del futur, i ho fa al mig de l’hort del seu balcó.

Butlletí