Renovables a Vilanova del Vallès

04/03/2023 - 09:00

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès instal·la plaques fotovoltaiques per a subministrament a l'escola la Falguera

Amb aquesta intervenció es pretén reduir la despesa elèctrica i sobretot reduir la contaminació produïda per la producció d’energies fòssils i reducció de la petjada de carboni.

L’ajuntament de Vilanova del Vallès ha apostat durant tot el mandat per la transició energètica d’autoconsum dels equipaments municipals.

Dins de les actuacions de millora ambiental de reducció de la petjada de carboni i la millora en l'eficiència energètica dels equipaments municipals de Vilanova del Vallès, es troba la dotació d'un camp fotovoltaic que es situarà a l'escola la Falguera.

Amb aquesta instal·lació de panells solars el municipi estalviarà en el consum de la llum al mateix temps que ajudarà a millorar la qualitat del medi ambient. 

A més aquesta actuació també suposarà una transmissió de valors actuals i eco-friendly als més petits del poble i a tota la comunitat educativa. Es consoliden valors com la cura de la naturalesa i la consciència ecològica. De fet, els infants i els joves seran testimonis directes de l'aprofitament de l'energia del sol cada dia.


 

Categories: 

Relacionats

Article

És la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum pública més gran de Catalunya i s'ha inaugurat en el marc de la segona edició de l’e-Mobility Experience.

Notícia

S'ha realitzat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l'edifici de la Biblioteca Frederica Montseny. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canovelles fa un pas més en l'aposta per les energies renovables, la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Article

La nova instal·lació, sumada al motor de cogeneració, permetrà estalviar uns 603.261 kWh.

Butlletí