Renovables a Vilanova del Vallès

04/03/2023 - 09:00

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès instal·la plaques fotovoltaiques per a subministrament a l'escola la Falguera

Amb aquesta intervenció es pretén reduir la despesa elèctrica i sobretot reduir la contaminació produïda per la producció d’energies fòssils i reducció de la petjada de carboni.

L’ajuntament de Vilanova del Vallès ha apostat durant tot el mandat per la transició energètica d’autoconsum dels equipaments municipals.

Dins de les actuacions de millora ambiental de reducció de la petjada de carboni i la millora en l'eficiència energètica dels equipaments municipals de Vilanova del Vallès, es troba la dotació d'un camp fotovoltaic que es situarà a l'escola la Falguera.

Amb aquesta instal·lació de panells solars el municipi estalviarà en el consum de la llum al mateix temps que ajudarà a millorar la qualitat del medi ambient. 

A més aquesta actuació també suposarà una transmissió de valors actuals i eco-friendly als més petits del poble i a tota la comunitat educativa. Es consoliden valors com la cura de la naturalesa i la consciència ecològica. De fet, els infants i els joves seran testimonis directes de l'aprofitament de l'energia del sol cada dia.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Les Piscines Municipals de Manresa reduiran un 35% el consum energètic amb la posada en marxa de 500 plaques fotovoltaiques

Notícia

L’energia generada per aquestes plaques fotovoltaiques, juntament amb les que es col·locaran, més endavant, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, cobrirà pràcticament tots els consums energètics ordinaris del conjunt d’edificis de l’Anella Olímpica.

Notícia
Panells a l'Ajuntament de Teià

Panells a l'Ajuntament de Teià

Mitjançant aquesta actuació, que se suma a les ja realitzades a l’edifici de l’Ajuntament i el poliesportiu, el municipi augmenta la seva aposta per l’autosuficiència i per reduir la importació d’energia procedent de la xarxa a partir de recursos renovables i autogestionables.

Butlletí