Parets posa en marxa una deixalleria mòbil al mercat setmanal

El consistori vol facilitar el reciclatge a la ciutadania i contribuir al foment de la recuperació de residus
Font: Aj. Parets
22/02/2009
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Parets del Vallès ha posat en marxa aquest any una deixalleria mòbil mitjançant un conveni amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

El servei funciona un cop per setmana alternativament als mercats de l'Eixample (el primer i el tercer dilluns de cada mes) i del Barri Antic (el segon i quart dimecres del mes). En aquesta deixalleria mòbil, consistent en un vehicle adaptat amb diferents compartiments per a la recollida de residus, els ciutadans poden portar petits electrodomèstics (planxes, paelles, ràdios i telèfons mòbils), residus (oli de cuina i de cotxes) i altres objectes com ara roba i calçat, fluorescents, bateries, piles, pintura, coles, cartutxos de tinta, petits voluminosos, etc.

Amb aquesta deixalleria mòbil, el consistori pretén facilitar el reciclatge a la ciutadania i contribuir al foment de la recuperació de residus. Al municipi ja existeix, al polígon Llevant Industrial, una instal·lació fixa per a la recollida selectiva de residus.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El bus exprés de la vall del Tenes guanya la cursa al cotxe. Les persones que han fet el recorregut amb l’e7 han arribat 21 minuts abans
Notícia

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en marxa la campanya 'Aquí no llencem res!' amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les nostres llars. La campanya es va iniciar ahir dimarts i durarà fins aquest divendres.

Notícia
El Consorci té com a finalitat de realitzar la creació, gestió i prestació de forma unificada de serveis i activitats d’interès comú en matèria de residus a la comarca.

Butlletí