Parets posa en marxa una deixalleria mòbil al mercat setmanal

El consistori vol facilitar el reciclatge a la ciutadania i contribuir al foment de la recuperació de residus
Font: Aj. Parets
22/02/2009
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Parets del Vallès ha posat en marxa aquest any una deixalleria mòbil mitjançant un conveni amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

El servei funciona un cop per setmana alternativament als mercats de l'Eixample (el primer i el tercer dilluns de cada mes) i del Barri Antic (el segon i quart dimecres del mes). En aquesta deixalleria mòbil, consistent en un vehicle adaptat amb diferents compartiments per a la recollida de residus, els ciutadans poden portar petits electrodomèstics (planxes, paelles, ràdios i telèfons mòbils), residus (oli de cuina i de cotxes) i altres objectes com ara roba i calçat, fluorescents, bateries, piles, pintura, coles, cartutxos de tinta, petits voluminosos, etc.

Amb aquesta deixalleria mòbil, el consistori pretén facilitar el reciclatge a la ciutadania i contribuir al foment de la recuperació de residus. Al municipi ja existeix, al polígon Llevant Industrial, una instal·lació fixa per a la recollida selectiva de residus.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'acte, presentat pel periodista Joaquim Elcacho, va comptar amb la presència de Martí Boada, científic ambiental i geògraf, i la participació del públic assistent, per consensuar un seguit de propostes destinades a lluitar contra el canvi climàtic.

Notícia

L'Ajuntament de Parets ha iniciat una campanya informativa amb l'objectiu de fomentar el reciclatge entre la població. A més del repartiment de contenidors per a la recollida selectiva de papers i envasos en les diferents escoles i instituts del municipi, s'ha editat un imprès que reflecteix la realitat dels hàbits que cal potenciar per conscienciar la població sobre aquest problema, i que tothom col·labori en la millora del canvi climàtic.

Article

Bosc de la vida - Setmana Europea de Prevenció de Residus from Ajuntament de Parets del Vallès on Vimeo.

El bosc de la vida és una activitat adreçada als alumnes de les escoles de Parets del Vallès i que s'ha celebrat durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Butlletí