Nous vehicles elèctrics per la flota auxiliar de TMB

02/11/2016 - 09:17

L’aposta de TMB per les energies més netes s’ha traduït en la recent incorporació de 12 furgonetes i turismes 100% elèctrics per a les flotes auxiliars de les empreses de Bus i Metro.

 

Amb la compra de vuit noves furgonetes elèctriques Nissan NV 200, tres per a TB i una per a Metro, i quatre cotxes Nissan Leaf, també elèctrics, es consolida l’aposta per les energies netes a TMB.

Gairebé fa un any i mig, TMB va començar a iniciar un camí sense retorn amb la incorporació de la primera furgoneta totalment elèctrica. Ara, aprofitant la renovació que s’havia de fer de bona part de la flota auxiliar i els incentius econòmics de què gaudeixen els vehicles elèctrics, s’hi han incorporat 12 nous vehicles nets.

Tres de les furgonetes NV 200 formaran part de la flota de vehicles d’assistència, i els quatre Nissan Leaf s’incorporaran a la flota de vehicles d’inspecció de TB.

A Metro s’incorporen 3 furgonetes, dues de les quals de set places, dues per al departament de superestructures i una per a material mòbil.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Notícia

Per les carreteres catalanes circulen ja 82.494 vehicles elèctrics, després que l’any 2023 es tanqués amb 20.412 noves matriculacions

Notícia

El Pla de mobilitat urbana (PMU) és el full de ruta de les polítiques de mobilitat a Barcelona per als pròxims sis anys. Entre abril i juny hi haurà un període de debat amb una dotzena de trobades amb entitats per abordar aspectes concrets de la mobilitat, com l’accessibilitat, el gènere, la sostenibilitat i la mobilitat sanitària o l’escolar.

Butlletí