Més de 350 inscrits al Congrés Cicle & Walking Maresme a Pineda de Mar

Sostenible.cat
03/06/2011 - 00:00

Aquesta es la quarta edició del Cicle&Walking, que se celebrarà fins aquest diumenge 5 de juny i que per primera vegada té lloc a la comarca del Maresme. La Diputació de Barcelona organitza aquest congrés internacional juntament amb l'Ajuntament de Pineda de Mar i la Fundació Bureau Veritas.

Un dels actes destacats d'avui ha estat el lliurament de 43 bicicletes per a tècnics i policies locals de 10 municipis de la província per part del diputat de Medi Ambient en funcions de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron.

Els municipis que han rebut les bicicletes són: Malgrat de Mar, Canet de Mar, Sitges, Mataró, Santa Coloma de Cervelló, Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Pineda de Mar, Lliçà de Munt, i Santa Maria de Palautordera.

Durant l'acte de cessió, Joan Antoni Baron ha destacat la implicació de la Diputació de Barcelona amb els temes ambientals i ha afirmat que «l'ús de les bicicletes per parts dels policies locals serveix d'exemple als ciutadans i és una bona manera, encara que modesta, de lluitar contra el canvi climàtic».

Fins ara i des de l'any 2008, la Diputació de Barcelona ha lliurat 164 bicicletes per a policies i tècnics locals de 55 municipis de la província.

La jornada d'avui continuarà a la tarda amb diferents activitats a l'exterior com ara la pràctica de Nordic Walking, una volta cicloturista pel Maresme i una visita guiada per la Serralada Litoral.

Demà dissabte, 4 de juny, s'organitzarà una caminada popular per la Vall de la riera de Pineda que començarà a les 8.00 h. I el diumenge, 5 de juny, s'ha programat la primera Ciclovia de Catalunya que tindrà lloc al Passeig Marítim de Pineda de Mar, entre la Plaça de l'estació i el Passeig de la Costa Brava.

El Cycle&Walking està concebut com un important espai pel debat, amb 10 tallers en format de speed networking que inclouen temes molt diversos vinculats al cicloturisme i el caminar que permetran als congressistes fer-se la jornada a la seva mida i aprendre d'altres experiències alhora que podran aportar el seu propi coneixement i exposar inquietuds i comentaris d'una manera dinàmica.

Podeu consultar la pàgina web on hi trobareu tota la informació relacionada amb el congrés.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon cycle&walking.jpg44.61 KB

Relacionats

Notícia

Els objectius europeus i la normativa vigent marquen que aquest 2020 s’haurien de recollir de forma selectiva el 50 % dels residus que es generen.

Notícia

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra el 5 de juny a tot el món, i Sant Pol de Mar han aprofitat el amb l'entrada en servei de les plaques solars fotovoltaiques de l'escola Sant Pau.

Acte
01/07/2021 - 00:00
Biblioteca P. Gual i Pujades. Riera Sant Domènec 1. Canet de Mar

Butlletí