Malgrat de Mar organitza un 'escape room' perquè la mainada prengui consciència de l'emergència climàtica

27/05/2022 - 07:58

L'Ajuntament de Malgrat de Mar inicia l'activitat 'Escapem rumb a un món millor', adreçada a l'alumnat de 5è de Primària de tots els centres educatius del municipi amb l'objectiu de conscienciar-los sobre la sostenibilitat, el canvi climàtic i les accions que es poden emprendre davant l'emergència climàtica.

Aquest 'escape room' a l'aire lliure ajuda a la mainada a prendre consciència sobre decisions de la vida cotidiana a casa, que ajuden a combatre l'emergència climàtica. En aquest joc, les nenes i nens estan organitzats per famílies que estan a càrrec d'una casa i han de prendre decisions com quines bombetes són més eficients o quines plantes afavoreixen la sostenibilitat, entre d'altres. 

Aquest taller el porta a terme Tastaolletes i és una activitat subvencionada per la Diputació de Barcelona. L'activitat es portarà a terme amb la resta d'escoles del municipi els dimecres, dijous i dilluns de les próximes setmanes.

Més informació


 

Municipis: 

Relacionats

Article

La 8a edició de la Marató d'Estalvi Energètic a Magrlat de Mar es va tancar el 3 de març.

Entrevista

Julieta Martínez, té 19 anys, és xilena. I és avui una de les líders joves d’acció contra l’emergència climàtica. El seu discurs i la seva capacitat de motivar és contundent. Denuncia que la crisi climàtica afecta les inequitats de gènere. Ha creat la Fundació “Tremendas”, que acull l’acadèmia “Climáticas”, un projecte que impulsa l’educació de nenes i adolescents de Llatinoamèrica i el Carib com a eina per combatre el canvi climàtic amb perspectiva de gènere i empoderar les dones com a agents de transformació social.

Acte
03/10/2022 - 00:00
Biblioteca popular de Mataró

Butlletí