L'Ajuntament del Prat de Llobregat crea 45 nous horts urbans municipals

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat
04/01/2015 - 00:00
L'any 2007 la regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament del Prat va posar en marxa el projecte d'horts lúdics per a aquest col·lectiu. Davant d'aquesta bona experiència, l'Ajuntament crea ara 45 nous horts urbans al camí de la Carretera Fonda, al costat dels horts urbans per a gent gran, destinats a altres col·lectius.
Els horts urbans estan dissenyats per a l'ús agrícola (inclòs el conreu de plantes de jardineria), amb finalitat no lucrativa.
Els joves d'entre 18 i 30 anys, així com les persones amb edats compreses entre els 31 i els 60 anys podran accedir a gestionar un dels horts. En el moment de l'adjudicació de les parcel·les, les persones que estiguin en situació d'atur tindran preferència. A més a més hi haurà 5 horts més de caràcter social gestionats per l'Ajuntament.
Les sol·licituds es poden presentar fins al 15 de gener a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC, Casa de la Vila). En cas que haguessin més demandes que parcel·les, l'adjudicació es farà després d'un sorteig públic.
Podeu consultar tota la informació referent a la sol·licitud, criteris de participació, procediment, sorteig i preus públics a l'oficina virtual de l'Ajuntament.
AdjuntMida
Image icon HortsGran.jpg93.5 KB

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí