L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es proposa reduir els residus que es generen un 10% en 5 anys

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

31/07/2020 - 09:00

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es marca com a finalitat reduir els residus que es generen a la ciutat un 10% durant els pròxims 5 anys.

Així ho recull el Pla Local de Prevenció de Residus, que es marca com a horitzó temporal l’any 2025.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va aprovar el seu primer pla d’aquestes característiques l’any 2012 i el d’ara és una actualització d’aquell document.

El pla es marca com a fita prevenir la producció de residus de característiques que els fan especialment perillosos, de difícil gestió o de difícil reintroducció al cercle productiu.

Un altre dels objectius és la reutilització, la promoció del consum responsable i incrementar la sensibilització sobre les conseqüències de les decisions dels ciutadans, com a consumidors, en la generació de residus.

El pla es marca com a finalitat que l’any 2025 la generació de residus es redueixi en un 10% i que cada ciutadà generi 1,11 quilos per dia.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La implantació comença en una primera fase als nuclis del Nou Vendrell, Torreblanca i Sant Vicenç de Calders mitjançant el porta a porta. L’objectiu és reciclar el 65% i acomplir els objectius europeus, aconseguir un municipi més net i estabilitzar la taxa d’escombreries

Notícia

Diversos ajuntaments com els de Santa Coloma de Gramenet, Tarragona, Vic, Sabadell o Reus, entre d'altres s'han sumat a la campanya solidària "Recicla vidre per elles" de Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de el reciclatge d'envasos de vidre a Espanya.

Article

Aquest sistema evita la impressió de materials en paper i els substitueix per un format digital que els informadors i informadores entreguen a la ciutadania mitjançant la tecnologia sense fil del seus dispositius.

Butlletí