L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es proposa reduir els residus que es generen un 10% en 5 anys

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

31/07/2020 - 09:00

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es marca com a finalitat reduir els residus que es generen a la ciutat un 10% durant els pròxims 5 anys.

Així ho recull el Pla Local de Prevenció de Residus, que es marca com a horitzó temporal l’any 2025.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va aprovar el seu primer pla d’aquestes característiques l’any 2012 i el d’ara és una actualització d’aquell document.

El pla es marca com a fita prevenir la producció de residus de característiques que els fan especialment perillosos, de difícil gestió o de difícil reintroducció al cercle productiu.

Un altre dels objectius és la reutilització, la promoció del consum responsable i incrementar la sensibilització sobre les conseqüències de les decisions dels ciutadans, com a consumidors, en la generació de residus.

El pla es marca com a finalitat que l’any 2025 la generació de residus es redueixi en un 10% i que cada ciutadà generi 1,11 quilos per dia.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les famílies. A la nostra ciutat hi participen més del 80% dels centres educatius de primària, secundària i ensenyaments postobligatoris.

Notícia

A partir del mes d’octubre els contenidors de recollida selectiva de la zona s’agruparan en illes.

Notícia

Té com a objectiu disminuir en un 52% la generació de residus per càpita el 2026

Butlletí