L'Ajuntament de Barcelona intentarà convèncer els motoristes que controlin el soroll

A través d'una campanya de sensibilització s'informarà als motoristes de bones pràctiques per evitar fer més soroll del necessari
Font: Ajuntament de Barcelona
27/05/2010

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona durà a terme, fins al 7 de juny, una campanya de sensibilització als motoristes perquè controlin que les motocicletes i els ciclomotors no emetin més soroll del necessari.

Es duran a terme accions de sensibilització directa als conductors per mitjà de promotors ambientals, que se situaran en deu punts diferents de la ciutat, en carrers i cruïlles de cada districte on normalment hi ha una presència important de vehicles. Aquests promotors informaran i sensibilitzaran els conductors de la importància de dur a terme un bon manteniment del vehicle, sobretot dels tubs d'escapament, així com una conducció eficient per reduir al màxim el soroll que emeten.

Mesures voluntàries de soroll

La campanya, que acabarà el 7 de juny, es completarà amb la campanya de control que la Guàrdia Urbana desenvolupa periòdicament. A més, en paral·lel, es duran a terme mesures voluntàries del soroll emès per les motos i els ciclomotors per informar els conductors de si el soroll del seu vehicle està dins els límits que estableix la normativa.

Tots els qui accedeixin a realitzar aquestes mesures acústiques rebran l'obsequi d'una bossa per portar el casc relacionada amb la campanya.

Els punts de control estaran situats a la ronda de Sant Pere - plaça de Catalunya, Escola Industrial, avinguda Diagonal - Zona Universitària, Via Augusta - Bosch, avinguda Meridiana - passeig de Fabra i Puig, la Rambla - Palau de la Virreina, Tarragona, Santa Fe de Nou Mèxic, Verdi-Torrijos i Centre Comercial de les Glòries.

Relacionats

Butlletí