La Guàrdia Urbana de Badalona organitza la Setmana Escolar de les Bones Pràctiques Ciclistes

Uns 325 alumnes de 7 centres escolars badalonins participen en aquesta activitat que es realitza aquesta setmana al passeig Marítim
Font: Ajuntament de Badalona
17/06/2015 - 00:00

La Guàrdia Urbana de Badalona organitza fins divendres, 19 de juny, de 9.30 a 12.30 hores, al passeig Marítim, a la plaça de la Rosa dels Vents, la Setmana Escolar de les Bones Pràctiques Ciclistes. Durant aquests dies uns 325 alumnes de 7 escoles de Badalona, adherides al "Programa d'educació viària", podran realitzar pràctiques viàries de mobilitat segura en un entorn real i quotidià com és el carril bici que hi ha en el mateix passeig.

L'objectiu d'aquesta activitat, que imparteixen agents de la Unitat Territorial Ciclista de la Guàrdia Urbana de Badalona, és conscienciar els més joves sobre l'actitud de civisme i de prevenció que s'ha de tenir en la circulació viària, sensibilitzar els alumnes en el respecte i la convivència envers les persones amb mobilitat reduïda i saber interpretar els senyals de trànsit, les indicacions dels agents i familiaritzar-se amb els panells informatius del transport públic de superfície. Per a aquesta activitat es compta amb la col·laboració de mitjans tècnics facilitats per l'empresa TUSGSAL. Una altra finalitat d'aquesta activitat és que els participants guanyin seguretat en el domini de la conducció de la bicicleta.

Els estudiants són rebuts per membres de la Guàrdia Urbana a la plaça de la Rosa dels Vents, davant del pont del Petroli i els faciliten el material necessari per realitzar l'activitat com bicicletes, cascs,

o armilles reflectores.

Els participants són alumnes de 6è de primària de les escoles Minguella, Lola Anglada, Josep Carner, Maria Wart, Nen Jesús de Praga i els col·legis Ramiro de Maeztu i Sant Andreu.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Un nou pla proposa gairebé mig miler d’habitatges públics i impulsar la millora ambiental del Besòs. El programa inclou una trentena de mesures conjuntes enfocades a la integració urbana, la recuperació ambiental, la protecció del litoral, la dinamització econòmica i l’habitatge públic.

Acte
16/09/2022 - 00:00
Badalona
Article

L’acció “D’oli a la pica, ni mica!” ha guanyat el XIII Premi Europeu de Prevenció de Residus, en la categoria Administracions Públiques. És una proposta per conscienciar la ciutadania sobre l’impacte de la mala gestió de l’oli domèstic, augmentar la quantitat d’oli reciclat i millorar la xarxa de punts d’aportació. 32 restaurants han estat punts de recollida d’oli de cuina usat, que rebien, a canvi, una pastilla de sabó artesanal que una entitat local havia elaborat amb oli reciclat.

Butlletí