La dessalinitzadora del Prat, premiada amb un Global Water Awards 2010

Aquesta planta és la més gran d'Europa destinada al subministrament urbà
Font: Aj. El Prat
03/05/2010

La dessalinitzadora metropolitana del Llobregat, situada al Prat de Llobregat, ha estat considerada com la millor planta del món de les seves característiques, en rebre un dels Global Water Awards 2010. Aquesta dessalinitzadora és la més gran d'Europa destinada al subministrament urbà i, amb aquest premi, ha estat considerada millor que les de Hadera (Israel), Shoaiba Ro (Arabia Saudita) i Tianjin Dagang (Xina).

El premi, lliurat en una cerimònia celebrada a París i presidida per la reina Noor de Jordània, representa el més pretigiós reconeixement que es pot atorgar internacionalment en el sector de l'aigua.

La dessalinitzadora del Llobregat és propietat de l'empresa pública de la Generalitat Aigües Ter-Llobregat, i fou inaugurada el juliol de 2009. Té una capacitat màxima de producció de fins a 60 hectòmetres cúbics anuals.

--
Notícia relacionada...
La nova planta dessalinitzadora del Prat ja està a punt

Relacionats

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Article

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius durant el confinament, l'Ajuntament de El Prat de Llobregat envia periòdicament un butlletí amb recursos perquè el professorat el pugui treballar als centres educatius.

Article
Es basen en reduir la potència contractada

Torre Balcells

L’Ajuntament del Prat s’ha acollit a l’opció de reduir les potències contractades, recollida en el decret d’estat d’alarma, per aplicar-la en 29 equipaments municipals. Gràcies a això, està estalviant 600 al dia en la factura elèctrica.

Butlletí