La dessalinitzadora del Prat, premiada amb un Global Water Awards 2010

Aquesta planta és la més gran d'Europa destinada al subministrament urbà
Font: Aj. El Prat
03/05/2010 - 00:00

La dessalinitzadora metropolitana del Llobregat, situada al Prat de Llobregat, ha estat considerada com la millor planta del món de les seves característiques, en rebre un dels Global Water Awards 2010. Aquesta dessalinitzadora és la més gran d'Europa destinada al subministrament urbà i, amb aquest premi, ha estat considerada millor que les de Hadera (Israel), Shoaiba Ro (Arabia Saudita) i Tianjin Dagang (Xina).

El premi, lliurat en una cerimònia celebrada a París i presidida per la reina Noor de Jordània, representa el més pretigiós reconeixement que es pot atorgar internacionalment en el sector de l'aigua.

La dessalinitzadora del Llobregat és propietat de l'empresa pública de la Generalitat Aigües Ter-Llobregat, i fou inaugurada el juliol de 2009. Té una capacitat màxima de producció de fins a 60 hectòmetres cúbics anuals.

--
Notícia relacionada...
La nova planta dessalinitzadora del Prat ja està a punt

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí