La dessalinitzadora del Prat, premiada amb un Global Water Awards 2010

Aquesta planta és la més gran d'Europa destinada al subministrament urbà
Font: Aj. El Prat
03/05/2010

La dessalinitzadora metropolitana del Llobregat, situada al Prat de Llobregat, ha estat considerada com la millor planta del món de les seves característiques, en rebre un dels Global Water Awards 2010. Aquesta dessalinitzadora és la més gran d'Europa destinada al subministrament urbà i, amb aquest premi, ha estat considerada millor que les de Hadera (Israel), Shoaiba Ro (Arabia Saudita) i Tianjin Dagang (Xina).

El premi, lliurat en una cerimònia celebrada a París i presidida per la reina Noor de Jordània, representa el més pretigiós reconeixement que es pot atorgar internacionalment en el sector de l'aigua.

La dessalinitzadora del Llobregat és propietat de l'empresa pública de la Generalitat Aigües Ter-Llobregat, i fou inaugurada el juliol de 2009. Té una capacitat màxima de producció de fins a 60 hectòmetres cúbics anuals.

--
Notícia relacionada...
La nova planta dessalinitzadora del Prat ja està a punt

Relacionats

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat
Acte
02/12/2019
Davant del Mercat municipal de Viladecans
Notícia

Gavà ha aportat lesives idees i experiències en la jornada “Oportunitats i riscos de l’economia circular” celebrada al Prat de Llobregat. La trobada s’emmarcava en el projecte Ecoindústria, amb què els ajuntaments del Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi i Viladecans, volen promoure un model sostenible al Delta del Llobregat a nivell ambiental, econòmic i social a través de l’impuls de l’economia circular.

Butlletí