Jornada sobre estalvi energètic i eficiència pels comerciants de Martorelles

Font: Ajuntament de Martorelles
25/04/2016 - 10:21

Una nova iniciativa del projecte Energiètica que l'Ajuntament de Martorelles va engegar al 2015.

El projecte de l'Ajuntament de Martorelles Energiètica ha convidat a una jornada sobre eficiència i estalvi energètic al Comerç a tots els comerciants de Martorelles el dimarts 20 d'abril. 

L'objectiu de la jornada ha estat mostrar les possibles actuacions que té el comerciant al seu abast per millorar significativament els rendiments energètics i reduir consums sense alterar la productivitat o la qualitat del servei prestat. 

El projecte Energiètica està integrat per diverses i petites accions que, al final, han de portar un compromís d’actuacions encaminades a l’estalvi i l’eficiència en l’ús de l’energia. 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'eina THERMOS permet als planificadors locals identificar solucions econòmicament viables per a xarxes de climatització baixes en carboni, així com avaluar i optimitzar els seus resultats per a qualsevol zona en minuts.

Article

Granollers participa en el projecte de Bioenergia per al desenvolupament local: xarxes de calor de biomassa. La construcció de les xarxes de calor de biomassa permetran substituir les antigues calderes de gas natural per calderes de biomassa. Les calderes seran d'última generació i el màxim d’eficients.

Butlletí