Girona obre un concurs per decidir el nom del servei públic de bicicletes

El 'bicing' gironí tindrà 160 bicicletes repartides en vuit estacions, i entrarà en funcionament el setembre
Font: Aj. Girona
06/07/2009 - 00:00

L'ajuntament de Girona ha posat en marxa un concurs per decidir el nom del futur servei públic de bicicletes que s'implantarà a la ciutat el proper mes de setembre. El procés, que es durà a terme entre el 6 i el 27 de juliol, constarà de tres fases i és obert a la participació de totes aquelles persones que hi estiguin interessades. La primera fase servirà per recollir totes les propostes; la segona, per fer una primera selecció de les cinc propostes preferides; i la tercera per escollir el nom definitiu.

Les aportacions es podran realitzar per internet, a través d'una pàgina que s'ha habilitat al portal municipal (www.girona.cat/bicicleta), o de forma presencial, mitjançant les bústies que poden trobar-se als centres cívics de la ciutat. Entre totes les persones que participin en el procés se sortejaran deu abonaments anuals per utilitzar el servei.

El sistema públic de bicicletes de Girona constarà de 160 bicicletes, repartides en vuit estacions, amb un total de 200 aparcaments reservats.

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí