Girona iniciarà la recollida porta a porta a Campdorà en tres mesos

17/02/2018 - 21:02

Dispositiu de recollida porta a porta a Sant Daniel. aniol resclosa

L'Ajuntament de Girona i l'associació de veïns de Campdorà han acordat que la recollida de les deixalles porta a porta començarà en aquest barri d'aquí a tres mesos. D'aquesta manera, el barri se sumarà al de Sant Daniel, on aquest tipus de recollida ja fa una temporada que funciona amb èxit. 

 Així ho van acordar el regidor de Sosteniblitat, Eduard Berloso, i els veïns en una reunió recent.

L'Ajuntament tira, doncs, endavant amb el pla per anar implantant la recollida porta a porta de forma progressiva a diferents barris de la ciutat, a aquells on considera que és possible: a banda de Sant Daniel i Campdorà, els següents seran la pujada de la Torrassa, la zona de les cases de Sant Narcís, Montjuïc i Pont Major, tot i que encara no hi ha el calendari establert.

L'únic barri que sí que té ja una data concreta, doncs, és Campdorà. L'Ajuntament calcula que tres mesos són els que necessiten per poder comprar els cubells i organitzar tota la recllida de la mà de l'empresa de neteja Girona + Neta. El consistori gironí confia que aquest nou sistema funcioni tan bé a Campdorà com ho fa actualment a Sant Daniel, on es va implantar la primavera de l'any passat.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La iniciativa, impulsada per Ecovidrio i Disneyland París, vol inspirar els infants i fomentar un hàbit que contribueix a la lluita contra el canvi climàtic. En el marc de la proposta, s’han instal·lat contenidors tematitzats amb alguns dels personatges més icònics de Disney en quatre punts de la ciutat

Notícia
FOTO: ALBA MARINÉFUENTE: AGÈNCIA DE RESIDUS DE CATALUNYA

FOTO: ALBA MARINÉFUENTE: AGÈNCIA DE RESIDUS DE CATALUNYA

L'èxit a Riudecanyes i Riudecols propicia la seva expansió amb la finalitat de millorar el reciclatge

Notícia

L’Ajuntament de Vallbona ha decidit canviar el sistema de recollida dels residus municipals al porta a porta atès que està demostrat que és el que aconsegueix un percentatge més elevat de reciclatge i que permet assolir les quotes exigides per Europa i l’Agència de Residus de Catalunya.

Butlletí