Garlandes reciclades adornaran el Nadal de Manlleu

Aquesta setmana es faran quatre tallers perquè els manlleuencs i manlleuenques puguin confeccionar garlandes amb materials reutilitzables
Font: Ajuntament de Manlleu
21/12/2010

Dins de les activitats del Badanadal, de Manlleu, aquesta setmana es faran quatre tallers de confecció de garlandes amb materials reciclats. L'objectiu és crear una decoració de Nadal amb el mínim impacte ambiental i implicar la ciutadania en aquest gest sostenible dins de les festes. Les garlandes decoraran les voltes de la plaça Fra Bernadí de Manlleu i estaran fetes a partir de materials reutilitzables, com ara rotllos de paper de WC, oueres, CDs, càpsules de cafetera automàtica, etc.

Aquests tallers són gratuïts i estan adreçats a tots els manlleuencs i manlleuenques. Es faran sota les voltes de la plaça Fra Bernadí els dies 21 i 22 de desembre a la tarda, de 17 hores a 19 hores, i els dies 23 i 24 al matí, de 9 hores a 12 hores.

Per tal que la població tingui coneixement dels tallers i hi pugui participar, s'han fet uns cartells de difusió que s'han penjat a diversos comerços i també uns fulletons que s'han repartit a les escoles.

Els tallers de confecció de garlandes reciclades estan organitzats per l'Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu (OPE) i són possibles gràcies al personal contractat a través del programa de plans d'ocupació, finançat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya. Les persones dels plans d'ocupació també s'encarregaran de dinamitzar els altres tallers de medi ambient que s'han inclòs dins la programació del Badanadal.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Font: Ajuntament de Manlleu11.52 KB

Relacionats

Article

Manlleu ha presentat l’oficina d’Estalvi i eficiència energètica d’Osona Nord. Aquesta oficina també serà present als pobles del voltant de Manlleu: Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç.

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Butlletí