Fem nostres els carrers: Tiana Pedala contra el canvi climàtic

Tiana celebra una pedalada contra l'escalfament global en la que han participat 295 persones i s'han estalviat 50,15 kg CO2
Font: Ajuntament de Tiana
01/10/2010 - 00:00

El passat diumenge 26 de setembre en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es va celebrar a Catalunya i arreu d'Europa i coordinada pel Bicicleta Club de Catalunya (BACC), es va dur a terme al municipi de Tiana la 2a "Pedalada contra el canvi climàtic".

L'acció va consistir en fer una Pedalada per sensibilitzar vers l'ús de la bicicleta com a eina per lluitar contra el canvi climàtic, evitant entre tots les emissions contaminants provinents dels vehicles, almenys durant un dia. La pedalada en la que van participar 295 persones més enllà de contribuïr en un estalvi efectiu de les emissions de CO2 que va ser d'un total de 50,15 Kg va servir per gaudir d'una activitat matinal i familiar en la que es va animar a tots els participants a continuar fent ús de la bicicleta com a mitjà de transport, per tal d'assolir una societat amb una mobilitat més sostenible, a sentir els carrers on normalment hi circula una elevada intensitat de trànsit una mica més silenciosos i propis dels ciutadans del poble.

Cal destacar, que d'altra banda, a l'escola de Tiana, es va poder gaudir de l'Oca de la mobilitat mentre s'ha treballat el camí escolar sostenible i segur. També, a la web de l'Ajuntament i a partir d'aquesta setmana s'hi pot trobar una eina que permetrà posar en contacte els diferents usuaris per a compartir els seus desplaçaments diaris.

 

Notícies relacionades:
Catalunya celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El Ple celebrat el 8 de setembre, va aprovar per unanimitat una Proposta de resolució presentada pel grup municipal d’Esquerra Repúblicana Mataró per oferir una línia d’ajuts al comerç per adaptar-se als requeriments del decrets d’estalvi energètic.

Article

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha rebut fins al 5 d’agost un total de 1.856 sol·licituds per optar als ajuts per a la descarbonització de flotes de transport de viatgers i mercaderies per carretera. Es tracta de la convocatòria de subvencions que es va obrir el passat mes de març, que té com a objectiu la renovació de les flotes de vehicles pesants i l’impuls de la tecnologia elèctrica o d’hidrogen.

Article

L'edició d'enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembre de 2022.

Butlletí