Fem nostres els carrers: Tiana Pedala contra el canvi climàtic

Tiana celebra una pedalada contra l'escalfament global en la que han participat 295 persones i s'han estalviat 50,15 kg CO2
Font: Ajuntament de Tiana
01/10/2010 - 00:00

El passat diumenge 26 de setembre en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es va celebrar a Catalunya i arreu d'Europa i coordinada pel Bicicleta Club de Catalunya (BACC), es va dur a terme al municipi de Tiana la 2a "Pedalada contra el canvi climàtic".

L'acció va consistir en fer una Pedalada per sensibilitzar vers l'ús de la bicicleta com a eina per lluitar contra el canvi climàtic, evitant entre tots les emissions contaminants provinents dels vehicles, almenys durant un dia. La pedalada en la que van participar 295 persones més enllà de contribuïr en un estalvi efectiu de les emissions de CO2 que va ser d'un total de 50,15 Kg va servir per gaudir d'una activitat matinal i familiar en la que es va animar a tots els participants a continuar fent ús de la bicicleta com a mitjà de transport, per tal d'assolir una societat amb una mobilitat més sostenible, a sentir els carrers on normalment hi circula una elevada intensitat de trànsit una mica més silenciosos i propis dels ciutadans del poble.

Cal destacar, que d'altra banda, a l'escola de Tiana, es va poder gaudir de l'Oca de la mobilitat mentre s'ha treballat el camí escolar sostenible i segur. També, a la web de l'Ajuntament i a partir d'aquesta setmana s'hi pot trobar una eina que permetrà posar en contacte els diferents usuaris per a compartir els seus desplaçaments diaris.

 

Notícies relacionades:
Catalunya celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El Moviment Banderes Verdes és una iniciativa impulsada per Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus i d´envasos de vidre a Espanya. L’edició 2021 s’ha presentat avui a Mataró i té com a objectiu guardonar l´esforç de més de 2.600 establiments hostalers i l´activisme de 23 municipis costaners de Catalunya per a la sostenibilitat.

Acte
26/10/2021 - 09:00
Tecnocampus Mataró
Notícia

Aquest porta a porta se suma al que ja es va fer el 2020 amb la missió de disminuir el nombre de llars que patia vulnerabilitat energètica i assessorar en la gestió i reducció de les seves factures de subministraments bàsics. La primera intervenció a 500 habitatges de Rocafonda del 2020, que va ser intermitent a causa de la pandèmia, es va dur a terme de forma presencial i via telefònica.

Butlletí