Especial ECOEDICIÓ

Redacció Sostenible.cat

01/06/2023 - 08:03

Sostenible.cat us presenta un especial monogràfic sobre l'ecoedició. Disponible en format Especial web i en format Butlletí.

A Catalunya es publiquen més de 100 llibres cada dia. És el territori amb la indústria editorial més gran de tot l'Estat, i això fa que la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient estiguin a l'ordre del dia. L'alternativa del llibre electrònic també té el seu cost ambiental: l'impacte d'un llibre digital equival a comprar 495 llibres en paper.

Per aquest motiu, es comença a introduir el concepte d'ecoedició que es basa en tres principis bàsics com són l’ús de paper de boscos sostenibles, la impressió local i la comunicació de l’impacte que té la producció de cada llibre. En parlem en aquest especial monogràfic de Sostenible.cat.  

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Sabadell acollirà els propers 1 i 2 de juny la primera Fira del Llibre ecoeditat, una fira organitzada per l’Institut de l’ecoedició que pretén visibilitzar aquells llibres que, tant pel contingut com pel continent, miren de respectar l’entorn.

Acte
01/06/2024 - 00:00
Plaça Doctor Robert, Sabadell

Butlletí