Escoles Sostenibles de l'Hospitalet comparteixen experiències

20/05/2024 - 12:36

Aquest curs 44 centres educatius, vuit d’ells escoles bressol, han format part de la xarxa L’H Escoles Sostenibles.

Els alumnes d’aquestes escoles han treballat el seu propi projecte ambiental al llarg d’aquests mesos i en la jornada de cloenda, que es va celebrar al Centre Cultural Tecla Sala, van poder-lo explicar a la resta de companys.

Entre les propostes, a l’Institut Escola Miret han treballat l’aigua, n’han après la importància, com ajudar a l’estalvi i també altres aspectes com la diversitat del mar o la posidònia. I ho han plasmat tot en un web per conscienciar a la població.

Un altre exemple és el projecte de l’Institut Apel·les mestres on els alumnes han creat un protocol per poder separar una mostra de la platja i veure els elements contaminats que conté. Podeu veure altres projectes en aquest enllaç.

Per tancar el curs, la xarxa L’H Escoles Sostenibles ha convidat els alumnes a participar en una acció artística en defensa de l’hàbitat natural i social de la mà del TPK.

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Alumnes de Catalunya, acompanyats de docents, es van trobar a la XI Conferència Catalana Tinguem Cura del Planeta (CONFINT) per debatre sobre l’Emergència Climàtica i decidir els seus representants

Notícia

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

Article

Vuit centres educatius de L’Hospitalet Llobregat participen en la IX Marató RE-M de l’Energia.​

Butlletí