L'Hospitalet de Llobregat

Notícia

La seu municipal de Josep Prats ha estat objecte d’un projecte integral de rehabilitació energètica finançat per l’Ajuntament de l'Hospitalet, la Diputació de Barcelona i el FEDER de la Unió Europea.

Notícia

Són dades de l’estudi "La calor en un futur: índex de vulnerabilitat al canvi climàtic (IVAC)”, elaborat per l’Institut Metròpoli i finançat per l’AMB.

Notícia

Dotze parcs i equipaments de L’Hospitalet formen part aquest estiu de la xarxa metropolitana de refugis climàtics.

Article

En aquesta planta solar s’instal·laran, en concret, 3.976 plaques, amb una potència superior a 2 Mw, en una actuació que abastarà fins a 9.820 m². Aquesta actuació permet reduir unes 1.300 tones anuals de CO₂ equivalent en el sistema de producció energètica, equiparable a eliminar 266.000 vehicles anuals dels accessos de Barcelona.

Notícia

Del 16 al 22 de juny, la ciutat organitza activitats de divulgació sobre la transició energètica.

Article

Les Escoles Sostenibles de l'Hospitalet de Llobregat s'han tornat a trobar per celebrar l'acte de cloenda del curs.

Notícia

74 espais habilitats per refugiar-se de la calor a diversos municipis metropolitans.

Article

Les escoles sostenibles de l'Hospitalet han celebrat el Dia Mundial de l'Aigua.

Acte
21/03/2023 - 10:00
Centre Cultural la Bòbila. L'Hospitalet de Llobregat
Notícia

Sis centres educatius de L’Hospitalet participen en la VIII Marató RE-M de l’Energia. A Granollers el projecte es duu a terme a 5 equipaments municipals.

Notícia

Es tracta d’una acció de l’Aliança per la Convivència per actuar contra establiments i terrasses que ocasionen molèsties al veïnat i incompleixen les condicions d’ús.

Article

El nou servei, que ha entrat en vigor aquest any, garanteix durant els propers tres exercicis, prorrogables a dos més, el manteniment i la millora de l’espai verd urbà i l’arbrat de L’Hospitalet d’acord amb un model més ecològic i sostenible. La presentació es va fer el passat 22 d'octubre, en el marc de l’acte amb motiu dels 100 anys del barri de la Florida.