Es repren la campanya d'estalvi d'aigua a Vallgorguina

Font: Ajuntament de Vallgorguina
14/03/2016 - 08:55

L’Ajuntament de Vallgorguina inicia de nou la campanya i lliura equips gratuïts per a les llars de Vallgorguina.

L'aigua és un bé escàs hi ens veiem obligats a fer una nova campanya, la campanya de sensibilització adreçada a la població, pretén fomentar l'estalvi d'aigua a través de la conscienciació ciutadana i de la utilització d'eines que ajudin a fer-ho possible. Per això repartim, de forma gratuïta, equips d'estalvi d'aigua, formats per 2 airejadors per aixeta de cuina, lavabo i limitador de cabal.

Equip d'estalvi d'aigua com ja es va fer fa tres anys el podeu aconseguir venint a l’ajuntament a recollir-ho.

Amb aquests dispositius, que es col·loquen a les aixetes de casa, els particulars poden reduir fins a un 50 % el consum d'aigua, sense renunciar a la qualitat de vida, ja que no es perd pressió, sinó que es regula la sortida de quantitat d'aigua.

Aquesta campanya és possible gràcies al suport de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Consells bàsics per a l'estalvi i el bon ús de l'aigua a casa:

1. Instal·leu els dispositius per a l'estalvi d'aigua. Són fàcils de col·locar i us permetran estalviar aigua sense ni tan sols notar-ho

2. Comproveu i repareu les aixetes i les cisternes que degoten

3. No utilitzeu el vàter com a paperera i reduïu-ne el consum de la descàrrega.

4. Obriu les aixetes només el temps estrictament necessari. Per rentar-vos les dents podeu utilitzar un got i per a l'afaitat, ompliu la pica amb una mica d'aigua.

5. Utilitzeu la rentadora i/o el rentaplats a plena càrrega i amb programes d'estalvi

6. Opteu per una dutxa curta enlloc d'un bany.

7. Regueu els jardins al mínim indispensable

8. ... i tot allò que pugueu fer per reduir l'ús d'aigua

Durant aquest cap de setmana rebreu l’informatiu a les vostres cases i tindreu totes les instruccions per poder recollir-ho, i tots els dies, hores i zones, que hi haurà l’entrega i la informació itinerant per recollir-ho a diferents punts del municipi.


Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Durant el mes de juny s’ha dut a terme la darrera tanda de mostrejos per avaluar la qualitat de l’aigua del riu Besòs arran de l’incendi a les instal·lacions de l’empresa Ditecsa, a Montornès del Vallès, produït a mitjan desembre de 2019.

Notícia

Tot i els darrers incidents ocorreguts els darrers mesos, com l’incendi d’una fàbrica de dissolvents a Montornès del Vallès i el temporal Gloria, que l’han afectat directament, és un fet la recuperació del riu Besòs i el bon estat de qualitat de l’aigua i dels entorns de la conca en el seu conjunt. 

Acte
02/03/2020
Ajuntament Montornès del Vallés (1a planta). Av. de la Llibertat 2

Butlletí