Es constitueix la Taula d'Habitatge i Pobresa Energètica de Mollet del Vallès

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
04/04/2016 - 09:37

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha constituït formalment la Taula d'Habitatge i Pobresa Energètica. Es tracta d'un òrgan de col·laboració i intercanvi amb tots els actors implicats en aquests àmbits en el que s'elaboraran propostes i protocols conjunts d'actuació.

En aquesta primera reunió en la que es va constituir la Taula d'Habitatge i Pobresa Energètica hi van assistir una trentena de persones entre les quals hi havia representants dels grups municipals del consistori, associacions de veïns, entitats del tercer sector, plataformes ciutadanes, el Síndic Personer i un representant del Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental. 

Al llarg de la trobada, l'equip de govern de l'Ajuntament de Mollet del Vallès va donar a conèixer les iniciatives i actuacions que s'han dut a terme fins ara encaminades a pal·liar els efectes que puguin haver patit aquelles persones en situació de risc, unes actuacions que s'han canalitzat a través de l'Oficina Local d'Habitatge i dels Serveis Socials de l'Ajuntament. 

La Taula és un òrgan amb vocació de permanència que es reunirà periòdicament  per tractar diferents temes en matèria d'habitatge i pobresa energètica

Concretament, a la reunió ja es va acordar que el primer tema que s'analitzarà a les properes sessions serà la situació dels immobles ocupats a la ciutat.   


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès continua amb el seu compromís amb l’energia solar fotovoltaica i crearà 8 grans centres de producció fotovoltaica ubicats a les cobertes d’edificis municipals que també donaran cobertura al seu voltant en un radi de 500 metres. El cost total del projecte és d’1,2 milions d’euros i podria optar a una subvenció del 90% per part de la Diputació de Barcelona. Així, tots els equipaments municipals funcionaran amb energia solar.

Article
 

S’inicien les obres d’instal·lació de les primeres plaques solars del projecte Mollet Solar a l’Escola Can Besora. 

 

Acte
01/12/2022 - 09:30
Centre Cultural la Marineta, carrer de l’Església, 7 de Mollet del Vallès.

Butlletí