Es constitueix la Taula d'Habitatge i Pobresa Energètica de Mollet del Vallès

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
04/04/2016 - 09:37

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha constituït formalment la Taula d'Habitatge i Pobresa Energètica. Es tracta d'un òrgan de col·laboració i intercanvi amb tots els actors implicats en aquests àmbits en el que s'elaboraran propostes i protocols conjunts d'actuació.

En aquesta primera reunió en la que es va constituir la Taula d'Habitatge i Pobresa Energètica hi van assistir una trentena de persones entre les quals hi havia representants dels grups municipals del consistori, associacions de veïns, entitats del tercer sector, plataformes ciutadanes, el Síndic Personer i un representant del Col·legi d'Advocats del Vallès Oriental. 

Al llarg de la trobada, l'equip de govern de l'Ajuntament de Mollet del Vallès va donar a conèixer les iniciatives i actuacions que s'han dut a terme fins ara encaminades a pal·liar els efectes que puguin haver patit aquelles persones en situació de risc, unes actuacions que s'han canalitzat a través de l'Oficina Local d'Habitatge i dels Serveis Socials de l'Ajuntament. 

La Taula és un òrgan amb vocació de permanència que es reunirà periòdicament  per tractar diferents temes en matèria d'habitatge i pobresa energètica

Concretament, a la reunió ja es va acordar que el primer tema que s'analitzarà a les properes sessions serà la situació dels immobles ocupats a la ciutat.   


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha establert un període de proves per fer més eficient l’enllumenat públic a través del sistema de telegestió que, un cop superat, procedeix a la seva implantació

Notícia

Durant aquest darrer trimestre s’ha substituït la il·luminació existent a l’edifici de l’Ajuntament i a la pista esportiva del Pau Casals per il·luminació de tecnologia led, seguint amb les accions incloses dins del full de ruta del Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2020-2023, per tal de millorar l’eficiència energètica en els edificis públics.

Notícia

Aquest porta a porta se suma al que ja es va fer el 2020 amb la missió de disminuir el nombre de llars que patia vulnerabilitat energètica i assessorar en la gestió i reducció de les seves factures de subministraments bàsics. La primera intervenció a 500 habitatges de Rocafonda del 2020, que va ser intermitent a causa de la pandèmia, es va dur a terme de forma presencial i via telefònica.

Butlletí