L'escola Can Besora de Mollet s'ha sumat aquest curs al projecte 'Aprenem el Sol'

09/01/2024 - 09:01


 

Quines són les energies renovables? Quina diferència hi ha amb aquelles que no ho són? Aquestes són algunes de les preguntes que s'han formulat en una de les sessions d'Aprenem el Sol.

Els alumnes de 5è de l'Escola Can Besora de Mollet del Vallès estan treballant aquest curs amb el projecte A-prenem el Sol que ofereix la Diputació de Barcelona, i estan coneixent com funcionen, per exemple, les plaques solars fotovoltaiques. Amb aquest taller, han pogut treballar diferents aspectes, com la lògica i el raonament. A través de provar i equivocar-se, quan han aconseguit l'objectiu, els alumnes s'han sentit realitzats.

Aquest projecte s'allargarà tot el curs a través de diferents propostes. L'objectiu final és que entenguin com funcionen les plaques que té l'escola i que sàpiguen llegir totes les dades que se'n desprenen.

A-prenem el Sol és un projecte d'educació ambiental adreçat a centres educatius que tinguin una instal·lació solar fotovoltaica en règim d’autoconsum a la coberta del centre. Aquesta instal·lació serà el punt de partida per treballar, educar i sensibilitzar als infants d’un curs amb relació a les energies renovables i altres conceptes.

 


 

Municipis: 
Vallès OrientalMollet del Vallès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha habilitat a l’escola Cal Músic un nou refugi bioclimàtic, que s’afegeix al primer creat al municipi, a l’escola Joan Salvat Papasseit. Els refugis bioclimàtics representen un espai d’alimentació per a espècies beneficioses, generant un hàbitat amb un equilibri ecosistèmic

Article

Les escoles de Primària Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i l'Institut Ramon Turró participen aquest curs en el "Projecte 50/50" d'estalvi energètic en els centres educatius.

Article

Lliurat per la Fundació Impulsa Talentum en el marc de la Fira ISE 2024 que se celebra al Recinte Firal Gran Via

Butlletí