En marxa la tercera edició del Ressò, el mercat de segona mà, a Vic

Font: el9nou

18/12/2023 - 18:04

Es tracta d'una botiga temporal amb tallers vinculats amb la reutilització, des de la reparació de bicis a costura o aprofitament de roba.

La Fundació Areté, la cooperativa La Fera Ferotge, l’Associació Tapís, l’Associació Ashes i la Fundació Trueta han iniciat la tercera edició del Ressò, el mercat social de la reutilització. Enguany la botiga està situada a l’Orfeó Vigatà on, des d’ara i fins al 5 de gener, s’hi faran diferents activitats i concerts. Després d’obrir durant el mercat medieval de Vic, aquesta edició s’inaugurarà oficialment demà amb la ja tradicional desfilada de roba de segona mà.

 

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Notícia

El servei, totalment gratuït, comptarà amb l’assessorament de persones expertes i té l’objectiu de generar un espai comunitari d’autoaprenentatge

Notícia

La cursa es realitzarà 16 de març i té un triple impacte: neteja dels espais naturals, donacions a entitats ambientals que treballen sobre el territori i conscienciació ciutadana sobre la necessitat de tenir cura dels entorns naturals

Butlletí