Els municipis del Ter Brugent implantaran la recollida porta a porta el 2021

Font: Josep Lluís Vidal. laselva360.cat

04/11/2019 - 08:30
Alcaldes del Ter Brugent han visitat Riudellots per conèixer el sistema porta a porta de recollida de residus. Foto: CC Selva

Alcaldes del Ter Brugent han visitat Riudellots per conèixer el sistema porta a porta de recollida de residus. Foto: CC Selva

Els municipis del Ter Brugent -la zona de la comarca de la Selva més propera a la Garrotxa- tenen previst implantar el sistema de recollida de residus porta a porta a partir de l’any 2021. Amb l’objectiu de conèixer experiències de recollida porta a porta que ja funcionen a la comarca, diversos alcaldes i regidors de la zona del Ter Brugent han visitat aquest 23 d'octubre Riudellots de la Selva.

Durant la visita, els responsables municipals han pogut conèixer com va ser la posada en marxa del servei de recollida de residus porta a porta a Riudellots, que funciona des del novembre del 2017. La regidora de Medi Ambient, Carme Camps, ha explicat la feina prèvia que es va fer amb el Consell Comarcal de la Selva a través de l’empresa NORA -que ara ja és 100% de capital públic- i la posada en marxa del servei i el seguiment posterior.

Els alcaldes del Ter Brugent també han aprofitat la visita a Riudellots per treballar en el full de ruta que ha de guiar la implantació del sistema de recollida porta a porta. També s’ha iniciat la comissió de treball que serà l’encarregada de guiar els municipis en aquest projecte.

A la visita hi han assistit l’alcaldessa d’Amer, Maria Rosa Vila; l’alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset; l’alcalde de la Cellera de Ter, Xavier Boïgues; i l’alcalde de Sant Julià de Llor i Bonmatí, Marc Garcia i diversos regidors que han estat acompanyats del conseller de Residus, Sanejament i ACA del Consell Comarcal, Quim Vivas i del gerent de NORA, Víctor Tornero.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs públic l'adjudicació del nou contracte de recollida de residus i neteja viària amb l’objectiu de millorar les prestacions actuals amb un servei més eficient i flexible, més proper a la ciutadania, i adaptat a les característiques de cada barri de la ciutat. El nou servei serà adaptable als canvis que es produeixin a la ciutat durant els 10 anys de vigència del contracte.

Article

El consistori ha instal·lat dispensadors d’aigua i ha repartit ampolles d’alumini als treballadors i treballadores del consistori

Notícia

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en marxa la campanya 'Aquí no llencem res!' amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les nostres llars. La campanya es va iniciar ahir dimarts i durarà fins aquest divendres.

Butlletí