El mercadal de Viladecans per la reducció de l'ús bosses de plàstic

Font: Ajuntament de Viladecans
30/06/2010

L'Àrea de Medi Ambient i Ciutat Sostenible de L'Ajuntament de Viladecans, continuant amb la campanya de reducció de residus iniciada al municipi al any 2009 ha dut a terme una acció aquest 16 de juny al mercat dels dimecres. L'objectiu de l'actuació és la de sensibilitzar a la ciutadania de la necessitat de reduir l'ús de bosses de plàstic en el mercat setmanal.

Els compradors, han pogut bescanviar totes les bosses de plàstic que als han estat entregades al mercadal, per una bossa de roba reutilitzable. Al mateix temps s'ha informat al ciutadans de la importància del fet de no demanar una bossa de per cada compra. S'han entregat dos mil bosses de roba i a canvi s'han recollit un total 3700 de plàstic.

Posteriorment s'ha lliurat als paradistes d'un fulletó de bones pràctiques, orientant-los a contribuir en la reducció de bosses de plàstic que es posen en circulació al mercadal dels dimecres. Aquest gest suposarà un estalvi econòmic i una important contribució a la millora del medi .

Relacionats

Notícia
La Casa de les Abelles del parc de Mas Ratés a Viladecans esdevindrà complementària a l'esmentat projecte del Bee Happy, amb un equipament destinat a oferir un espai de museu sobre les abelles i la seva importància a escala ecològica.
Notícia

El projecte Ecoindústria vol aconseguir un model sostenible al Delta del Llobregat a nivell ambiental, econòmic i social a través de l’impuls de l’economia circular. Està organitzat pels ajuntaments de El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Notícia
El consorci Vilawatt ja és una realitat

Vilawatt informació obre les seves portes amb l'objectiu d'ajudar a la ciutadania de Viladecans a entendre millor la seva factura de llum i de gas. Ho fa per mitjà d'un servei d'assessorament energètic.

Butlletí