Cornellà celebra la 4a Edició del Mercat d'intercanvi

Aquest cop, a més de poder intercanviar objectes també es podran intercanviar serveis
Font: Aj. Cornellà
05/06/2009 - 00:00

Aquest dissabte dia 6, de 10 a 14 hores, Cornella celebra la quarta edició del Mercat d'intercanvi, coincidint aquest cop amb les festes locals de la ciutat. Segons el consistori, la iniciativa ha tingut tanta acceptació entre la població que s'ha previst consolidar aquest mercat celebrant-lo quatre cops l'any, sempre a la mateixa ubicació (Plaça de l'Església, cantonada Rambla Anselm Clavé).

Una de les novetats que s'incorporaran aquesta vegada serà que a més de poder intercanviar objectes, també es podran intercanviar serveis. Al mercat també hi haurà una demostració de cuines solars que organitza la Fundació Terra en col·laboració amb el Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat. Les entitats que vinguin i que estiguin interessades, a més, podran omplir un formulari de sol·licitud d'un dels 50 kits de cuina solar que es cediran en finalitzar les demostracions del projecte. Aquests kits pretenen que les entitats puguin comptar amb aquests recursos per provar-los, experimentar, divulgar-los, utilitzar-los en campaments o colònies, etc., a canvi de retornar a la Fundació Terra imatges i experiències amb aquests materials.

El mercat d'intercanvi vol ser un espai cívic i obert a tothom, on es tracta d'intercanviar objectes en bon estat, que tenim per casa o tenim pensat llençar i poden ser útils per a altres persones.

Relacionats

Notícia

Cornellà de Llobregat és una de les dues ciutats d’Espanya més grans de 50.000 habitants que compleixen els criteris de “les ciutats dels 15 minuts” per al 100% dels seus veïns, segons un estudi publicat per l’empresa Deyde DataCentric.

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Acte
15/09/2023 - 08:25

Butlletí