Carrefour El Prat dóna aliments a canvi de quilòmetres en bici

Font: Ajuntament del Prat
12/09/2013

El centre comercial Carrefour El Prat organitza avui dijous una pedalada solidària per recollir aliments per a famílies necessitades. Per cada quilòmetre que es faci amb les bicicletes estàtiques que facilita el centre comercial, Carrefour destinarà un kg d'aliments al Punt Solidari del Prat i a altres bancs d'aliments.

Tothom que vulgui pot anar a pedalar des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. Aquesta campanya s'emmarca en el pas de la Volta Ciclista a Espanya per Catalunya.

D'altra banda, Carrefour recollirà material escolar per a les famílies amb més dificultats i que repartirà la Creu Roja del Prat.
 

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí