Carrefour El Prat dóna aliments a canvi de quilòmetres en bici

Font: Ajuntament del Prat
12/09/2013 - 00:00

El centre comercial Carrefour El Prat organitza avui dijous una pedalada solidària per recollir aliments per a famílies necessitades. Per cada quilòmetre que es faci amb les bicicletes estàtiques que facilita el centre comercial, Carrefour destinarà un kg d'aliments al Punt Solidari del Prat i a altres bancs d'aliments.

Tothom que vulgui pot anar a pedalar des de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. Aquesta campanya s'emmarca en el pas de la Volta Ciclista a Espanya per Catalunya.

D'altra banda, Carrefour recollirà material escolar per a les famílies amb més dificultats i que repartirà la Creu Roja del Prat.
 

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí