Barcelona adjudica els primers vint punts de càrrega públics per a cotxes elèctrics

La cadena d'hotels NH també disposarà d'aparcaments per a aquests tipus de vehicles
Font: BCN.cat
22/04/2010

La tinent d'alcalde de Medi Ambient de l'ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, ha assistit aquesta setmana a la presentació que NH Hotels i N2s han fet per la posada en marxa de manera conjunta, i sota els auspicis del Gremi d'Hotels i l'ajuntament de Barcelona, dels primers punts de càrrega intel·ligents per a vehicles elèctrics als hotels catalans de la cadena (i els primers que s'instal·len per part d'una cadena hotelera).

Aquesta presentació ha coincidit en el temps amb la adjudicació, per part de l'ajuntament de Barcelona, dels primers vint punts de càrrega públics en superfície per a vehicles elèctrics i que estaran en funcionament abans de finals d'any, tal com va explicar la tinent d'alcalde Imma Mayol durant l'acte de presentació d'aquests punts de càrrega de vehicles.

La presentació va tenir lloc al pàrquing d'NH Constanza (un establiment de quatre estrelles dissenyat per Rafael Moneo, Lucho Marcial i Manuel de Solá). Dues places d'aparcament, a la quarta planta, són les primeres equipades amb aquesta tecnologia.

A més de les dues places amb punts de recàrrega intel·ligents a NH Constanza, la xarxa catalana de punts per a vehicles elèctrics de NH Hoteles inclourà, properament, sis punts més, que s'instal·laran en uns altres tres establiments: NH Calderó (al costat de la plaça de Catalunya), NH Pòdium (a l'Eixample) i NH Numancia (molt a prop de Barcelona-Sants), tots tres situats en barris centrals de la capital catalana i membres del Gremi d'Hotels de Barcelona.

Relacionats

Butlletí