Barcelona acollirà el Congrés Mundial de la Naturalesa

La trobada serà del 5 al 14 d'octubre al Parc del Fòrum, i hi assistiran més de 8.000 persones
SOSTENIBLE
28/03/2008 - 00:00
Durant deu dies, la ciutat s'omplirà amb més de 700 activitats relacionades amb el canvi climàtic

Organitzat per la Unió Internacional de la Conservació de la Naturalesa (UICN) -l'aliança d'organitzacions més gran i veterana del planeta, que aquest any celebra el seu seixanta aniversari-, la ciutat de Barcelona acollirà el mes d'octubre vinent el Congrés Mundial de la Naturalesa, un dels majors esdeveniments mundials dedicats a la problemàtica del desenvolupament sostenible.

A la trobada hi assistiran més de 8.000 persones, entre els quals representants de diversos governs, institucions i ONG, i tindrà lloc del 5 al 14 d'octubre al Centre Internacional de Convencions de Barcelona, al parc del Fòrum.

Durant aquests deu dies, la ciutat s'omplirà amb més de 700 activitats relacionades amb el canvi climàtic i la diversitat de la vida, segons ha explicat la directora general de la Unió Internacional per a la Conservació de la Naturalesa (UICN), Julia Marton-Lefèvre. Els tres eixos del congrés seran el respecte al medi ambient, la lluita contra l'escalfament global i la defensa de la biodiversitat.

Així doncs, la trobada pretén sensibilitzar la població sobre els problemes mediambientals i trobar solucions als múltiples desafiaments a què s'enfronta el planeta, unes propostes que quedaran concretades en el document "Els acords de Barcelona".

AdjuntMida
Image icon Parc del Fòrum a Barcelona69.79 KB

Relacionats

Butlletí