Arriba la 14a edició d'Eco Sant Cugat

08/09/2016 - 09:02

Des del dissabte 17 fins el diumenge 25 de setembre s’han programat diferents actes que tornaran a fer del nostre municipi un referent penedesenc en matèria ambiental.

L'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitza l'Eco Sant Cugat, la Fira mediambiental del Penedès. La iniciativa va començar l'any 2003 i està consolidada amb una importància afluència de públic i d'expositors. L’Eco Sant Cugat és una fira mediambiental amb un clar component educatiu i pedagògic, que cerca el binomi de la informació i formació per una participació activa dels visitants. A través de tallers, xerrades, conferències, estands del sector públic i privat, i les diferents activitats que any rere any es van programant, treballem per augmentar el nivell d’eficàcia educativa i de motivació en les bones pràctiques envers el medi ambient. Aquestes activitats són obertes a totes les edats, i amenes per aconseguir una educació fàcil en un tema prioritari com és el la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

Com ve sent habitual, la 14a Eco Sant Cugat començarà amb la Pedalada contra el canvi climàtic el dissabte previ al cap de setmana de la Fira. Posteriorment, el divendres 23 farem una conferència a l’Auditori amb el meteoròleg Tomàs Molina.

El dissabte 24 de setembre es realitzarà la segona Mostra Audiovisual a l’Entorn del Medi Ambient, amb diferents projeccions per a totes les edats a l’auditori del Centre Cívic.

I el diumenge 25 és el dia gros de la fira! Farem una caminada, una bicicletada, un mercat d’intercanvi, l’espai salut amb moltes activitats, conferències, una exposició, xerrades  i tallers per a totes les edats i la fira amb estands i expositors. Aquest any totes les activitats seran als voltants de la zona esportiva. Podeu trobar tota la informació al nostre web: www.ecosantcugat.cat, via facobook i twitter.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Eco Sant Cugat 2019, la fira mediambiental del Penedès ha arribat a la dissetena edició i es va realitzar del 27 al 29 de setembre. Una fira mediambiental plegada d’actes per totes les edats i tots els públics.

Butlletí