Els centres educatius de Sant Sadurní d'Anoia també prenen mesures d'estalvi d'aigua

08/03/2024 - 10:40

També treballaran la conscienciació sobre la sequera al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març.

Els serveis d’Educació i d’Acció Climàtica de l’Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia s’han reunit amb les direccions dels diversos centres educatius de la vila per explicar-los la necessitat de reduir el consum d’aigua als centres i de fer pedagogia en aquest sentit, a causa de la situació d’emergència per sequera.

Una de les principals mesures que ja s’han posat en funcionament a partir d'aquesta setmana és el tancament de les dutxes dels centres per a l'alumnat de primària i activitats extraescolars - una mesura que ja s’ha comunicat a les famílies -  i que l'Ajuntament ja va prendre amb les dutxes de la zona esportiva i d’altres equipaments esportius.

Així mateix, les escoles treballaran el tema de la sequera als diferents cursos al voltant del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra aquest 22 de març, amb l’objectiu de conscienciar-los de la importància de l’estalvi d’aigua i de la necessitat de prendre mesures urgents per canviar hàbits i usos.

La comissió local de seguiment de la sequera es reuneix setmanalment per avançar en l'adopció de diverses mesures per tal d'avançar en reduir els consums d'aigua al municipi.

 


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

Ha entrat en vigor l'Ordenança d'estalvi d'aigua d'Alella, una nova normativa que estableix mesures que caldrà aplicar a partir d'ara a les noves construccions i grans rehabilitacions per afavorir la protecció del medi ambient, el desenvolupament sostenibles i l'ús eficient i racional de l'aigua.

Notícia

L'Ajuntament de Manlleu ha aprovat l’Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera.

Butlletí