Arenys de Mar inicia la tria selectiva de matèria orgànica

Cada habitatge rebrà, de manera gratuïta, un cubell de 10 litres i 40 bosses compostables
Font: Aj. Arenys de Mar
12/01/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

El proper 19 de gener l'ajuntament d'Arenys de Mar posarà en marxa la recollida selectiva de la matèria orgànica a Arenys de Mar en una primera fase que es durà a terme a les urbanitzacions i a les zones residencials de baixa densitat. La Regidoria de Medi Ambient té previst iniciar la següent fase d'aquesta implantació, a tota la població, el segon semestre de 2010. Amb el suport de l´Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat, s'ha dissenyat la campanya de sensibilització "Tria l'orgànica i en farem adob!", amb la finalitat de fomentar la participació de la població en la recollida selectiva i el reciclatge de la brossa orgànica (restes de menjar, restes vegetals) que diàriament es fan a les llars. Al costat de cada contenidor de rebuig (color gris) i dels contenidors de vidre, paper i cartró i envasos, es col·locaran uns contenidors específics, de color marró, on es podrà deixar la brossa orgànica cada dimarts, dijous, dissabte i diumenge, sempre de 20 a 22 h.

Per tal de fer arribar tota la informació al veïnat que ha de començar a fer la recollida de la fracció orgànica, s'han enviat cartes a tots els habitatges i a partir del dia 11 de gener educadors ambientals han començat a visitar els habitatges per explicar de primera mà a veïns i veïnes com fer la tria de l'orgànica i resoldre els dubtes que puguin sorgir. A més, cada habitatge rebrà, de manera gratuïta, un cubell de 10 litres i 40 bosses compostables especials per recollir les restes orgàniques.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon organica_arenys.jpg16.13 KB

Relacionats

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Acte

Butlletí