Aquesta tardor, la ciència ciutadana és al centre

06/10/2022 - 09:03

Enguany se celebra la segona edició del "Mes de la Ciència Ciutana i la Natura" amb 14 tallers gratuïts que es duran a terme del 18 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

La iniciativa està impulsada pel Servei d'Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat i pertany al projecte "Ciència Ciutadana i Natura", que té per objectiu impulsar el sector i fer despertar l'interès de la ciutadania en aquesta temàtica.

Al llarg del "Mes de la ciència ciutadana i la natura" s’han programat 14 tallers i activitats gratuïts liderats per iniciatives capdavanteres en el sector i dutes a terme de la mà de personal tècnic especialitzat. La finalitat és conèixer sobre el territori diferents projectes de ciència ciutadana. Els tallers es realitzaran els caps de setmana del 22 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

Més informació
Inscripcions


 

Relacionats

Notícia

L'exposició 'La llavor' enceta l'activitat a l'Aula de Natura del Falgar. La mostra, que representarà el futur parc d'acció climàtica, es podrà visitar els pròxims quatre caps de setmana, d'11 a 19 h

Article

La Paeria ha posat en marxa el programa “Stop Emergència Climàtica: Estalviar per ajudar”, una iniciativa dirigida als centres escolars de Lleida, per aprendre a estalviar energia i recursos, reflexionar sobre els estils de vida insostenibles, i fomentar l’empatia i la cura mútua, especialment cap a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Butlletí