Viu la Superilla

dissabte, 25 març, 2023 - 00:00 a 23:59
Barcelona

Vine a la festa ciutadana Viu la Superilla!

Les Jornades Internacionals Superilla Barcelona es tancaran el dissabte, 25 de març, de 10.00 a 19.00 h, amb la festa Viu la Superilla, una celebració ciutadana que inclourà música, tallers, jocs infantils i diverses propostes d'animació en què podran participar els veïns i veïnes.

La festa Viu la Superilla! és el punt i final de les Jornades Intenacionals Superilla Barcelona, que tindran lloc entre el 22 i el 25 de març, per reflexionar sobre la construcció de models de ciutat  més saludables.

Som a la recta final de les obres dels eixos verds i per això volem compartir el resultat amb tota la ciutadania i celebrar plegats aquests nous espais que el veïnat recupera per al passeig amb més verd i facilitadors de les relacions socials i l’economia de proximitat.

Seran dues festes paral·leles que tindran lloc a dos espais dels nous eixos verds de l’Eixample:

Al carrer de Rocafort, entre Aragó i Diputació.

Al carrer del Consell de Cent, entre Enric Granados i Rambla Catalunya.

En aquests punts, entre les 10.00 a 19.00 hores, se situaran diverses activitats per fer que el veïnat comenci a apropiar-se ja dels nous espais públics que s’estan creant amb les obres dels nous eixos verds: tallers infantils, jocs fets amb materials reciclats, una xocolatada i un escenari on no hi faltarà l’animació musical, balls, espectacles de màgia i shows d’entreteniment i d’improvisació.

 

Programació al carrer de Consell de Cent, entre Enric Granados i Rambla Catalunya

Al llarg de tot el dia hi haurà espai de joc lliure i creatiu amb Tata Inti; espai de ludoteca amb pintacares, tallers infantils i zona per a nadons, un punt d’intercanvi de llibres, així com espais expositius i taules de pícnic.

D’11.00 a 12.30 h

  • Mur d’expressió amb RebobinArt (mural col·laboratiu)
  • Taller familiar Refugis Climàtics “A grans problemes, grans solucions”
  • Màgia i el que sorgeixi amb Marc Ferrer, il·lusionista
  • Contacontes amb Susagna Navó: “El viatge d’en Pepitu”
  • Dinamització itinerant amb “Els il·luminats” de Sergi Estebanell
  • Xocolatada (11.30 h)

De 12.30 a 14 h

  • Espectacle “Un dissabte amb Las Glorias”

De 16 a 19 h

  • Espectacle d’improvisació amb ImproBarcelona
  • Laboratori dels impossibles amb Sergi Estebanell (intervenció participativa i oberta al públic, a  través de les arts de carrer i l’art urbà)
  • Fi de festa: concert i ballada de swing amb “The A swing band”

 

Programació al carrer de Rocafort, entre Aragó i Diputació

  • Durant tot el dia hi haurà jocs amb Guixot de 8, un punt d’intercanvi de llibres, així com espais expositius i taules de pícnic.

D’11 a 12.30 h

  • Mur d’expressió amb RebobinArt (mural col·laboratiu)
  • Contacontes amb Albert Estengre: “L’olla màgica“
  • Taller familiar Refugis Climàtics “A grans problemes, grans solucions”
  • Dinamització itinerant Professor Karoli (dinamitzador clown en bicicleta)

De 12.30 a 14 h

  • La màgia de Magic Marc

De 16 a 19 h

  • Acció Liant la Troca (Dansa Urbana col·laborativa)
  • Xocolatada (17 h)
  • Fi de festa: concert familiar “Cançons Xixaraxeres” de Tagerband

 

Passejos musicals de les Joventuts Musicals i el Mercat de Pagès de Germanetes

A més, Joventuts Musicals de Catalunya hi col·laborarà amb els passejos musicals, tot un seguit d’actuacions a diversos punts del carrer Consell de Cent per fer més agradable el passeig d’aquells ciutadans que vulguin anar d’una festa a l’altra durant el matí de dissabte. Aquestes actuacions musicals també s’estendran a altres punts de la ciutat (davant dels Mercats d’Hostafrancs i de Sant Antoni, la Clariana del parc de les Glòries, Meridiana amb Aragó, Gran de Sant Andreu o la plaça Sóller).

Als entorns del carrer Consell de Cent amb Viladomat també s’instal·larà l’habitual Mercat de Pagès de Germanetes, que també se suma a la celebració amb diverses activitats.

Més informació a www.barcelona.cat/viusuperilla


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El Pla de mobilitat urbana (PMU) és el full de ruta de les polítiques de mobilitat a Barcelona per als pròxims sis anys. Entre abril i juny hi haurà un període de debat amb una dotzena de trobades amb entitats per abordar aspectes concrets de la mobilitat, com l’accessibilitat, el gènere, la sostenibilitat i la mobilitat sanitària o l’escolar.

Article

La tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge, Laia Bonet, ha mostrat a Brussel·les el compromís de Barcelona amb la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat. Ha estat en el marc d’una reunió amb l’eurodiputat Javi López, ponent del Parlament Europeu per a la revisió de la Directiva de la qualitat de l’aire, i amb François Wakenhut, cap de la unitat de qualitat de l’aire de la Comissió Europea

Notícia

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha formalitzat la compra de 36 autobusos estàndard de 12 metres d'hidrogen, a més de dos vehicles articulats, que serien els primers articulats d'hidrogen a circular a tota Espanya. Es tracta de la compra més important de vehicles d’hidrogen de TMB i està finançada pel Ministerio de Transporte, Movilidad y Agenda Urbana, en el marc dels fons Next Generation
 

Butlletí