Aquesta tardor, la ciència ciutadana és al centre

06/10/2022 - 09:03

Enguany se celebra la segona edició del "Mes de la Ciència Ciutana i la Natura" amb 14 tallers gratuïts que es duran a terme del 18 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

La iniciativa està impulsada pel Servei d'Educació Ambiental de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat i pertany al projecte "Ciència Ciutadana i Natura", que té per objectiu impulsar el sector i fer despertar l'interès de la ciutadania en aquesta temàtica.

Al llarg del "Mes de la ciència ciutadana i la natura" s’han programat 14 tallers i activitats gratuïts liderats per iniciatives capdavanteres en el sector i dutes a terme de la mà de personal tècnic especialitzat. La finalitat és conèixer sobre el territori diferents projectes de ciència ciutadana. Els tallers es realitzaran els caps de setmana del 22 d'octubre al 20 de novembre a les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona.

Més informació
Inscripcions


 

Relacionats

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Acte
09/04/2024 - 00:00
Presencial i via zoom
Article
Dia Mundial de l'Aigua 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí