Iniciació a la mecànica i al manteniment de la bicicleta

diumenge, 27 març, 2022 - 11:00 a 13:00
Centre de Natura Can Soler
Geolocation

Cuidem Barcelona fent ús de transports sostenibles. Taller d'iniciació a la mecànica i al manteniment de la bicicleta.

En aquest taller-demostració, dins l'oferta d'activitats de la jornada festiva Benvinguda Primavera,   farem un repàs dels temes bàsics relacionats amb la mecànica i el manteniment de la bicicleta.

Podrem conèixer el perquè dels diferents tipus de bicis, aspectes ergonòmics, accessoris per a una circulació segura, eines necessàries…i aprendrem a tenir cura del nostre vehicle sostenible. Per conèixer les vostres necessitats porteu la vostra bicicleta.

Organitzat per Centre de Natura Can Soler

En col·laboració amb Bicihub

En el marc del Primer cicle d'activitats XEAB 2022

Cal inscripció prèvia a centrenaturacansoler@bcn.cat 

Organitzador: 
Centre de Natura Can Soler
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

664 117 871


 

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El Programa d'Educació per a la Sostenibilitat a Terrassa 2023/24 inclou 66 tallers pels cicles d'infantil, primària i secundària. La majoria de centres educatius de Terrassa han incorporat al seu currículum el Programa d'Educació per a la Sostenibilitat (PEST), que cada curs ofereix l'Ajuntament a través del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat.​

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle

Butlletí