Entrevista a Marc Hurtado i Marta Casar, impulsors de l’enquesta de Revolta Escolar

Font: Betevé

17/01/2022 - 12:02

Un 70 % de les famílies de Barcelona creuen que l’entorn de la seva escola no és segur per als infants segons una enquesta elaborada per la plataforma Revolta Escolar, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’estudi també posa en relleu que més de la meitat d’associacions de famílies enquestades consideren que hi ha problemes en els accessos a les escoles a causa de factors com les aglomeracions i la manca d’aparcaments de bicicletes o d’elements protectors del trànsit. D’aquesta enquesta i de les conclusions que se’n treuen n’hem parlat al ‘bàsics’ amb Marc Hurtado i Marta Casar, impulsors de l’estudi.


 

Relacionats

Article

El seu horari d'estiu és de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h, fins al 31 d'octubre. Com a novetat, el servei R-Bici estarà obert tot l'any, i els mesos de tardor i hivern obrirà de 9 a 16 h.

Article

Els vehicles seran adquirits per TMB, amb el finançament de l'AMB provinent dels fons europeus Next Generation, i estaran destinats a línies dels municipis metropolitans. L'operació forma part de la renovació de la flota de Bus Metropolità, que fins al primer trimestre del 2023 incorporarà 304 vehicles nous. Amb aquesta renovació, la flota sostenible de Bus Metropolità passarà del 31 % actual al 64 % a principis de l'any vinent, entre vehicles híbrids i elèctrics.

Notícia

La nova ordenança mantindria el veto als cotxes contaminants en cas que el Suprem confirmi l'anul·lació de la normativa actual

Butlletí