Laboratori Forestal

Font: CREAF

01/12/2021 - 11:11

Saps que tens totes les dades sobre els boscos de Catalunya a la teva disposició en un únic portal? Aquest portal és una iniciativa del CREAF i del CTFC i reuneix tota la informació disponible sobre els boscos de Catalunya en un sol web, s’ha batejat amb el nom de Laboratori Forestal Català i és una peça vertebral del nou Portal de Boscos de Catalunya juntament amb l’Observatori Forestal Català.

El valor afegit del laboratori és que les dades que s’hi troben, a més d’estar totes juntes, estan netes d’errors, són consultables mitjançant un visualitzador cartogràfic molt intuïtiu i es poden descarregar en diferents formats per fer-les servir per la recerca o la gestió.

Com a usuaris tindreu diferents mòduls i un contacte directe amb els seus creadors a través de l’adreça laboratori_forestal@creaf.uab.cat.

Aquí teniu els 6 diferents mòduls que hi ha ja disponibles:


 

Relacionats

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Acte
Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí