L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient

Font: Ajuntament de les Borges Blanques

24/02/2021 - 11:07

L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient. El nou pla es treballa amb el consens de tots els agents socials i econòmics del municipi.

Aquest nou pla de mobilitat a més de ser més respectuós i sostenible també vol eliminar els obstacles i les barreres dels vials per tal que persones amb crosses, en cadira de rodes o amb un cotxet o carret, puguin circular sense dificultats.

Per tal que el Pla tinguin el màxim suport de la ciutadania i abordi totes les necessitats del municipi  l’empresa encarregada d’elaborar el pla elaborarà un seguit  d’enquestes que es preveuen fer a peu de carrer per incorporar encara més punts de vista.

D’altra banda, el consistori Borgenc ha anunciat que canviarà el nom del camp d’esports municipal pel de Ramon Espasa en homenatge a l’exfutbolista borgenc. La Junta de Govern Local de les Borges ja ha iniciat els tràmits per fer el canvi de nom, que culminaran amb la seva aprovació definitiva al ple ordinari de l’Ajuntament previst pel pròxim mes de març.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Per les carreteres catalanes circulen ja 82.494 vehicles elèctrics, després que l’any 2023 es tanqués amb 20.412 noves matriculacions

Article

 

El nou carril bici d'Igualada guanya el premi Mobilicat a la millor iniciativa en mobilitat sostenible del 2023.

Butlletí