L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient

Font: Ajuntament de les Borges Blanques

24/02/2021 - 11:07

L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient. El nou pla es treballa amb el consens de tots els agents socials i econòmics del municipi.

Aquest nou pla de mobilitat a més de ser més respectuós i sostenible també vol eliminar els obstacles i les barreres dels vials per tal que persones amb crosses, en cadira de rodes o amb un cotxet o carret, puguin circular sense dificultats.

Per tal que el Pla tinguin el màxim suport de la ciutadania i abordi totes les necessitats del municipi  l’empresa encarregada d’elaborar el pla elaborarà un seguit  d’enquestes que es preveuen fer a peu de carrer per incorporar encara més punts de vista.

D’altra banda, el consistori Borgenc ha anunciat que canviarà el nom del camp d’esports municipal pel de Ramon Espasa en homenatge a l’exfutbolista borgenc. La Junta de Govern Local de les Borges ja ha iniciat els tràmits per fer el canvi de nom, que culminaran amb la seva aprovació definitiva al ple ordinari de l’Ajuntament previst pel pròxim mes de març.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Oficina de la Bicicleta de l’AMB ha realitzat, juntament amb l’Institut Metròpoli, la primera aproximació metropolitana sobre com la dimensió de gènere impacta en l’ús quotidià de la bicicleta. També des de TMB es destaca que més del 60% del passatge a la xarxa de transport públic són dones.

Notícia

Un any després de l’inici del servei, s’han instal·lat 168 estacions i més de 1.800 bicicletes. Badalona, Viladecans, Cornellà de Llobregat i Castelldefels són els municipis on es fan més viatges en origen.

Notícia

Només cinc ciutats han estat elegides a escala europea, i dues són a Catalunya. La subvenció per a cada ciutat oscil·la entre els 65.000 i els 85.000 euros, i està recolzada per FedEx.

Butlletí