L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient

Font: Ajuntament de les Borges Blanques

24/02/2021 - 11:07

L’ajuntament de les Borges Blanques elabora un pla de mobilitat més respectuós a medi ambient. El nou pla es treballa amb el consens de tots els agents socials i econòmics del municipi.

Aquest nou pla de mobilitat a més de ser més respectuós i sostenible també vol eliminar els obstacles i les barreres dels vials per tal que persones amb crosses, en cadira de rodes o amb un cotxet o carret, puguin circular sense dificultats.

Per tal que el Pla tinguin el màxim suport de la ciutadania i abordi totes les necessitats del municipi  l’empresa encarregada d’elaborar el pla elaborarà un seguit  d’enquestes que es preveuen fer a peu de carrer per incorporar encara més punts de vista.

D’altra banda, el consistori Borgenc ha anunciat que canviarà el nom del camp d’esports municipal pel de Ramon Espasa en homenatge a l’exfutbolista borgenc. La Junta de Govern Local de les Borges ja ha iniciat els tràmits per fer el canvi de nom, que culminaran amb la seva aprovació definitiva al ple ordinari de l’Ajuntament previst pel pròxim mes de març.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Uns serveis que s'afegirien als de les bicicletes metropolitanes, que ja han rebut l'aval de l'ATM, o dels patinets elèctrics, que també ambicionen gestionar.

Notícia

L’entrada de nous vehicles el 2022, la més alta dels últims 15 anys, suposarà un pas endavant per millorar la mobilitat i el medi ambient a Barcelona

Notícia

Aquesta setmana ha començat la instal·lació de nous aparcaments segurs de bicicleta en diversos punts de la ciutat. Una iniciativa que dona resposta al segon projecte més votat de la primera edició dels pressupostos participatius.

Butlletí