Fira Ecoviure 2020 a Manresa SUSPESA

dissabte, 7 novembre, 2020 - 00:00 a diumenge, 8 novembre, 2020 - 23:59

Suspesa la Fira Ecoviure 2020, prevista per als dies 7 i 8 de Novembre a  Manresa, com a conseqüència de la situació sanitària i les mesures adoptades per tota Catalunya.

Se celebraran en línia les jornades :  Terrats vius i cobertes verdes, el 5 de novembre i el Fòrum d’energia, que tindrà lloc el 7 de novembre. La inscripció és gratuïta.

Més informació al web :  http://www.firamanresa.cat/ecoviure


Ecoviure va néixer l'any 1997 amb la intenció de servir de punt de trobada a les persones i professionals que, des de diferents àmbits, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

La Comissió Organitzadora d'Ecoviure està formada per entitats, administracions, empreses, sindicats, professionals i consumidors dels diferents sectors implicats.

Uns criteris d’admissió fixats i revisats per aquesta comissió, asseguren que el què s’exposa en qualsevol dels seus àmbits està en consonància amb les finalitats d’Ecoviure.

La fira Ecoviure se celebrarà els dies 7 i 8 de novembre al Palau Firal de Manresa, i continuarà sumant esforços amb la fira Cuida't, que se celebrarà els mateixos dies, per seguir sumant esforços al Bages entre fires amb un públic similar, convertint el Palau Firal en la seu d'un gran esdeveniment dedicat a la cura del medi ambient i de les persones.

Tot i que coincidiran en lloc i en dates, cadascuna de les fires tindrà un espai diferenciat i el seu propi programa d'actes.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

És el segon curs escolar que l’alumnat participa en el Projecte Compartit d’Ecociutat, a través del qual analitza amb ulls crítics el seu entorn i busca solucions tenint present el seu institut i el poble o ciutat on viuen com a ecosistema.

Notícia

La fira de la sostenibilitat i el medi ambient se celebrarà del 16 al 22 d’octubre a Manresa amb un programa ple d’actes i activitats concentrats, sobretot, en cap de setmana. L’edició d’aquest any compta, a més, amb la complicitat del festival de cinema social CLAM.

Acte
16/10/2023 - 09:00
Manresa: Palau Firal, Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec.

Butlletí