L’ElectroCat FP 2020 es tanca amb la presentació dels projectes online

Font: Ajuntament de Santa Perpétua de Mogoda

17/08/2020 - 10:00

La Regidoria de Desenvolupament Local ha tancat l’ElectroCat FP 2020 amb la publicació al web del vehicle elèctric de la Riera de Caldes dels vídeos dels equips participants sobre com han desenvolupat els seus projectes i com han viscut l’experiència. Malgrat l’Estat d’Alarma, l’alumnat va continuar treballant els seus projectes de manera telemàtica i en la majoria dels casos els ha pogut presentar. 

Enguany hi participaven l’Institut La Guineueta de Barcelona, que s’estrenava al certamen; el Centre Tècnic Vallès, Les Franqueses del Vallès; el Centre d’Estudis Roca i Monlau Estudis Professionals, de Barcelona; l’Escola Tècnica de Girona; l’Institut Castellarnau, de Sabadell; i de l’Institut Palau Ausit, de Ripollet, a més dels equips de l’Institut Andreu Nin, d’El Vendrell i de l’Institut Mollet del Vallès, de la localitat veïna, que es van incorporar l’any passat, i de l’amfitrió del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE).

A l’ElectroCat FP, equips formats per alumnat de formació professional del Grau Superior d’Automoció han de dissenyar i construir un vehicle elèctric de quatre rodes sobre una base motriu comuna per fer-los rodar i posar-los a prova durant l’activitat que enguany s’hauria d’haver celebrat el 13 de juny al Recinte Firal.

Com a novetat, l’edició 2020 incorporava una menció per la difusió dels equips del desenvolupament del seu projecte a les xarxes socials amb l’etiqueta #Electrocat20, menció que ha aconseguit l’Escola Tècnica de Girona, que ha estat l’equip més proactiu.

L’ElectroCat FP s’emmarca en el programa de Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible i té com a objectiu ser una plataforma per a la capacitació i promoció de tècnics especialitzats en vehicles de tracció elèctrica que donin cobertura a les necessitats sorgides d’un nou model de mobilitat basada en la tracció elèctrica.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Oficina de la Bicicleta de l’AMB ha realitzat, juntament amb l’Institut Metròpoli, la primera aproximació metropolitana sobre com la dimensió de gènere impacta en l’ús quotidià de la bicicleta. També des de TMB es destaca que més del 60% del passatge a la xarxa de transport públic són dones.

Notícia

Un any després de l’inici del servei, s’han instal·lat 168 estacions i més de 1.800 bicicletes. Badalona, Viladecans, Cornellà de Llobregat i Castelldefels són els municipis on es fan més viatges en origen.

Notícia

Només cinc ciutats han estat elegides a escala europea, i dues són a Catalunya. La subvenció per a cada ciutat oscil·la entre els 65.000 i els 85.000 euros, i està recolzada per FedEx.

Butlletí