Activitat Avall el volum, amunt el somriure!

diumenge, 1 març, 2020 - 12:00 a 13:30
Parc del Bosc de Can Gorgs
Geolocation

 

El taller ludicopedagògic Avall el volum, amunt el somriure! vol fer reflexionar sobre la importància de mantenir un so ambiental respectuós que vetlli per la qualitat de vida de les persones en els diferents contextos i situacions quotidianes.

Per tal de generar una consciència activa d'aquest tipus de contaminació, l'activitat proposa als infants relacionar diverses situacions que impliquen una alteració del que seria un so ambiental respectuós. Mitjançant l'ús de diversos recursos de les arts, el joc simbòlic o els contes, les nenes i nens hauran de proposar alternatives per a millorar i revertir situacions poc amables amb el medi acústic.

 


 

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Destinatari: 
Famílies i Ciutadania
Contacte: 
Etiquetes: 
Categories: 
Salut

Relacionats

Notícia

La iniciativa dona resposta a una demanda ciutadana i insisteix en la necessitat de moderar el volum de la veu a les terrasses, a la sortida dels locals o quan es passeja en horari nocturn, entre altres qüestions.

Notícia

Segons l'Informe anual d'energia i aigua 2023 de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, el consistori i els edificis i equipaments municipals han reduït el consum energètic, d'aigua i d'emissions generades

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Butlletí