Parlem de...Medi Ambient: presentació del llibre "Ciutats sostenibles, ciutats inclusives"

dijous, 30 gener, 2020 - 18:00 a divendres, 31 gener, 2020 - 19:59
La Cuina. Espai Francesc Bonemaison. Carrer Sant Pere més Baix, 7. Barcelona


La Diputació de Barcelona us convida al col·loqui "Parlem de...", cicle on es debaten temes d'actualitat del món local. Aquesta vegada presentem la publicació:

Ciutats sostenibles, ciutats inclusives

L'obra incorpora reflexions molt valuoses d'alguns dels actors més directament implicats en aquesta vinculació, tant des de l'àmbit polític com de gestió. Alhora, aporta directrius tècniques dels principals experts per a la creació de lligams estables entre la inclusivitat i el desenvolupament sostenible.

Presentació de l'acte a càrrec de Xesco Gomar Martín, president delegat de l'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona.

Intervindrà amb una ponència:

Maria Sisternas, Arquitecta i màster en Disseny Urbà i Ciències Socials. Cofundadora de Mediaurban.

Torn obert de paraules. 

Dijous, 30 de gener, a les 18 h, a la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison. Diputació de Barcelona (Sant Pere més Baix, 7).

 

Per raons d'aforament, preguem que confirmeu l'assistència enviant un correu electrònic a llibreria@diba.cat. 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Notícia

Les entitats i els ciutadans que vulguin gestionar un hort urbà, un jardí o un espai de biodiversitat ja poden presentar els projectes per al concurs públic d’adjudicació de set terrenys municipals situats en diferents districtes de la ciutat. Aquesta iniciativa forma part del programa “Mans al verd” per corresponsabilitzar la ciutadania en la promoció i la cura dels espais verds i la biodiversitat.

Notícia

S’aprova un paquet de projectes per millorar la qualitat ambiental i la mobilitat i per fer front a la crisi climàtica. D’aquesta manera, s’opta a rebre 125 milions d’euros en ajuts provinents dels fons europeus, en concret, de la convocatòria del 2021 del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Acte

Butlletí