L'Ajuntament de Barcelona proposa solucions a l'emergència climàtica a la COP25

Font: Ajuntament de Barcelona

11/12/2019 - 08:00
Foto: Concello de Pontevedra

Foto: Concello de Pontevedra

Eloi Badia, regidor d'Emergència climàtica de l'Ajuntament de Barcelona  va ser un dels ponents a la taula de debat que portava per títol 'Les polítiques municipals enfront de la contaminació atmosfèrica i el canvi climàtic'.

Es tracta d'una activitat paral·lela que organitza el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social en l'espai administrat per la Unió Europea, dins de l'Ifema. La intervenció es duia a terme a la tarda d'aquest dissabte.

En aquesta intervenció, va estar acompanyat per la tinent d'alcalde de Madrid, Begoña Villacís; l'alcalde de Valladolid, Óscar Pont; l'Alcalde de Pontevedra, Miguel Anxo Fernández Lores; i Francisco Fonseca, representant a Espanya de la Comissió Europea.

A la conferència, Eloi Badia ha destacat la iniciativa de la Zona de Baixes Emissions de Barcelona i ha assenyalat: "la posada en marxa de la ZBE ens posa, a Barcelona, al mateix nivell que 250 ciutats europees. Fem tard en la seva implantació, i ara ens cal guanyar temps".


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Butlletí