Re-Barcelona, el primer certamen internacional professional sobre moda sostenible i ètica

divendres, 29 novembre, 2019 - 00:00 a dissabte, 30 novembre, 2019 - 23:59
Barcelona

Barcelona acollirà del 29 al 30 de novembre les iniciatives més innovadores en creació, producció i comercialització de moda sostenible

Re-Barcelona pretén sensibilitzar sobre els avantatges de la moda sostenible, i potenciar i estimular-ne l’activitat econòmica de creació, producció, venda i ús, de mans de l’associació Moda Sostenible Barcelona, entitat referent de moda sostenible d’Espanya

La primera edició de Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event reunirà a la ciutat més de 30 professionals de la sostenibilitat al sector del tèxtil i la moda 

Barcelona acollirà per primer cop una trobada internacional de moda sostenible i ètica , el Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event. Aquest esdeveniment pioner reuneix a la ciutat aquelles iniciatives més innovadores que aposten per la creació, producció i comercialització del sector de moda sostenible.

El certamen neix com a punt de trobada i debat del sector internacional i convida a repensar els hàbits de consum i a avaluar alternatives per incorporar millores en els negocis i per a la ciutadania, i pretén convertir-se en un think thank de referència sobre moda i sostenibilitat.

 

Més de 30 professionals de referència de la moda ètica i sostenible

La primera edició de Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event reunirà més de 30 professionals de la sostenibilitat al sector del tèxtil i la moda el 29 i 30 de novembre. Entre els ponents confirmats destaquen la cèlebre galerista Rossana Orlandi, que exposarà com afrontar el problema del plàstic, i representants de companyies com Ecoalf, Veja, Ellen MacArthur Foundation, Kering i Nextil. La trobada internacional, organitzada per Moda Sostenible Barcelona i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, se celebrarà els dies 29 i 30 de novembre al Disseny Hub.

El divendres 29 tindrà lloc el Summit Sustainable Fashion and Beyond, orientat al món professional, que abordarà les realitats i els reptes del sector de la moda per aconseguir una indústria més sostenible.

D’altra banda, el Re-Barcelona oferirà un espai obert al públic que, durant els dos dies de l’esdeveniment, serà l’escenari de presentacions, taules rodones, activitats, tallers i projecciones de fashion films. L’Open Space, titulat Conscious Space Beyond, inclourà una zona d’exposició amb estands d’emprenedors, empreses i entitats relacionades amb la moda sostenible.

 

Re-Barcelona, salt a la internacionalització de la sostenibilitat de la moda

Re-Barcelona està organizat per Moda Sostenible Barcelona, amb la col·laboració de Seed&Click.

L’associació Moda Sostenible Barcelona és la primera entitat de moda sostenible d’Espanya i l’organització de referència, amb socis a Europa, Estats Units, Amèrica Llatina i Àsia. MSBCN és la creadora i organitzadora del primer festival de moda sostenible al sud d’Europa, el Barcelona Ethical Fashion Fest.

Amb l’organització de Re-Barcelona, MSBCN s’internacionalitza com a associació que promou la sostenibilitat en el món de la moda, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i del Disseny Hub, que suposa un salt quantitatiu i qualitatiu de l’entitat com a referent de la moda sostenible i situa la ciutat de Barcelona com a epicentre del sector a escala internacional.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

Durant el darrer any el preu de l’electricitat s’ha incrementat al voltant d’un 300% i l‘autoconsum s’ha posicionat com una de les solucions, ja que una família pot generar un estalvi energètic del 35% anual.

Notícia

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB, en motiu del Dia Mundial d’Estalvi d’Energia, ha fet balanç dels últims dos informes d’eficiència energètica enviats als seus usuaris, detectant un possible estalvi econòmic de 72.653,60 € entre els consumidors de la companyia.

Notícia

En les dues jornades del congrés BforPlanet, punt de trobada dels agents econòmics que treballen per la sostenibilitat, s’ha abordat la necessitat de conjugar la capacitat econòmica amb el respecte mediambiental i la cura del planeta. La trobada també ha permès explicar en detall les diferents iniciatives municipals en aquest camp, així com les mesures de reactivació econòmica.

Butlletí