Diploma de postgrau en gestió pública tècnica i jurídica del Medi Ambient

dilluns, 25 novembre, 2019 - 00:00 a 23:59

El Diploma de postgrau en gestió pública tècnica i jurídica del medi ambient als ens locals està adaptat a l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES) i al Sistema Europeu de Transferència i Acumulació de Crèdits (ECTS), amb una càrrega acadèmica de 30 cr. ECTS, dels quals 24 cr.són lectius (22 cr. teòrics, 2 cr. pràctics) i 6 cr.per la realització d’un exercici pràctic final.

El programa es desenvolupa en format presencial i comprèn cinc mòduls de continguts fonamentals,sessions monogràfiques, sessionspràctiques i un exercici final.

Els mòduls de contingut pluridisciplinar teòric i pràctic que analitzen detingudament la gestió pública del medi ambient local des d’una perspectiva tècnica i jurídica a l’hora.

En el mòdul monogràfic es comptarà amb l’experiència d’experts de reconegut prestigi en àmbits materials específics de la matèria ambiental.En el mòdul pràctic es preveu l’anàlisi i la resolució de casos pràctics al llarg de l’any sobre la temàtica desenvolupada en el marc del programa. I la realització d’un exercici final per tal d’analitzar en profunditat aspectes concrets del programa.

D’acord amb la normativa universitària, es requereix l’assistència de com a mínim al 80% de les sessions a fi de poder assolir la titulació de postgrau.

Més informació i inscripcions.


 

Municipis: 
Categories: 
Smart cities/Planificació urbana

Relacionats

Acte
07/11/2023 - 00:00
Fira de Barcelona
Acte
12/10/2023 - 16:00
Disseny Hub de Barcelona. C/ Irena Sendler, 1, 08018 Barcelona
Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí