Fernando Camacho de Coca: “Científicos, medios y ciudadanía debemos unirnos y presionar para frenar esta grave crisis ecológica”

Realitzador de càmera i editor
30/09/2019 - 13:54

Fernando Camacho de Coca és doctor en física i director de l'empresa EOLAB (Earth Observation Laboratory). Vinculat al projecte europeu Copernicus i al Comitè Internacional de Satèl·lits d’Observació de la Terra, la seva veu està avalada per 20 anys monitorant diàriament l’escorça terrestre: temperatura, albedo, humitat, vegetació, incendis…

Camacho de Coca alerta que la crisi ecològica no ha fet més que començar i que ens tocarà despertar i viure amb coherència  si no volem arribar al col·lapse del sistema. Però entre els mals auguris dels indicadors s’albira una esperança, l’oportunitat que aquesta crisi, com ell assegura, pugui portar la humanitat a una nova consciència planetària. La ciència parla de consciència. Potser sí, en aquest sentit, la seva veu també és el paradigma del canvi de sistema en el que potser ja estem immersos.  


 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Acte
09/04/2024 - 00:00
Presencial i via zoom

Butlletí